ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάβλοβιτς: "Οι πράξεις μετρούν"

Πάβλοβιτς: "Οι πράξεις μετρούν"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στη Πάτρα την Δευτέρα (9/11, 18:30) και ο Αλεξάντερ Πάβλοβιτς μίλησε για το ματς. "Έχουμε απουσίες και ατυχίες", τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Αλεξάντερ Πάβλοβιτς ανανέωσε το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας τόσο για την ομάδα του Παναθηναϊκού, όσο και για το παιχνίδι της Δευτέρας (9/11, 18:30) στη Πάτρα.

Το blog του Αλεξάντερ Πάβλοβιτς:

"Οι πράξεις μετρούν

Χαιρετώ όλους εσάς που αγαπάτε το μπάσκετ.

Θα μου επιτρέψετε όμως και με κάθε σεβασμό να μη γράψω πάρα πολλά αυτή την εβδομάδα. Πιστεύω ότι τώρα δεν έχουν σημασία τα λόγια, αλλά τα έργα. Οι πράξεις μετρούν. Κι εμείς θα πρέπει να δείξουμε με πράξεις πόσο θυμωμένοι ειμαστε.

Προσωπικά έχω θυμώσει με την εικόνα που παρουσιάσαμε στην Πολωνία που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα από τη Ζιελόνα Γκόρα. Έχω θυμώσει και με τον εαυτό μου, είμαι έμπειρος παίκτης κι έπρεπε να έχω κάνει πολλά περισσότερα. Όλοι έχουμε θυμωσει με τους εαυτούς μας.

Ναι, ξέρω… Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλές ατυχίες κι απουσίες. Αυτά δεν επιτρέπουν στο να υπάρχει ένταση και καλό επίπεδο στην προπόνηση.

Είναι επίσης αξιοσημείωτο, αν το συνδέσετε με τα προηγούμενα, το ότι σε σαράντα ημέρες έχουμε επισκεφτεί… δεκαέξι πόλεις κι έχουμε δώσει μόλις τρεις επισημους αγώνες στο ΟΑΚΑ, ένας εκ των οποίων ήταν με τον Ολυμπιακό.

Όμως δεν αναζητώ δικαιολογίες και ούτε πρόκειται να μείνω σ’ αυτά τα στοιχεία έστω κι αν είναι υπαρκτά.

Είμαστε παίκτες του Παναθηναϊκού και σύντομα οφείλουμε να δειξουμε τι σημαίνει αυτό.

Ευχαριστώ τους δεκάδες φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Πολωνία και μας στήριξαν. Η συγκινητική τους παρουσία με έκανε να θυμώσω ακόμα περισσότερο με τον εαυτό μου.

Πάμε τώρα στο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε στο 4-0 μετά την επικράτησή μας επί του Κολοσσού. Γυρίζουμε σελίδα και ταξιδεύουμε (τι πρωτότυπο…) στην Πάτρα ώστε να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα που πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική. Αυτό αυξάνει τον ενθουσιασμό τους με δεδομένο ότι παίζουν στην έδρα τους.

Το κίνητρό μας είναι υψηλό… Θέλουμε να βελτιωθούμε, να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο, να αντιδράσουμε άμεσα. Και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε και τα τρία. Πιστεύω στην ομάδα κι εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου.

Θα τα πούμε πάλι την επόμενη εβδομάδα

Σάσα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ