ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάβλοβιτς: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένας γίγαντας"

Πάβλοβιτς: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένας γίγαντας"
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες πριν το "Honouring Our Legacy" και το φιλικό με την Παρτίζαν, ο Σάσα Πάβλοβιτς μίλησε για όσα κρατάει από την παρουσία του στη σερβική ομάδα, αλλά κι αυτά που περιμένει να ζήσει με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Το καλοκαίρι, ο Σάσα Πάβλοβιτς μετακόμισε από την Παρτίζαν στον Παναθηναϊκό. Η μοίρα τα έφερε όμως έτσι, ώστε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι -παρουσία κόσμου- στο ΟΑΚΑ να βρει απέναντι τη σερβική ομάδα. Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα έχει, έτσι, την ευκαιρία να τα ξαναπεί με τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, αλλά παράλληλα να συναντήσει τους ανθρώπους της διοίκησης που θα βρεθούν στην Αθήνα για το παιχνίδι.

" Είμαι χαρούμενος που θα συναντήσω τόσο γρήγορα την Παρτίζαν και θα έχω την ευκαιρία να δω ξανά τους ανθρώπους της, με τους οποίους έζησα μερικές υπέροχες στιγμές", ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε μιλώντας στο Novosti, πριν αναφερθεί σε όσα αφορούν τη σερβική ομάδα:

" Παρακολουθούσα τα τεκταινόμενα όσο μπορούσα από τη στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που ο Νίκολα Πέκοβιτς ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και που ο Πέταρ Μπόζιτς επιλέχθηκε για τη θέση του προπονητή. Για δύο χρόνια είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω πόσα ξέρει γύρω από το μπάσκετ. Λόγω των οικονομικών προβλημάτων βέβαια, η Παρτίζαν θα στηριχθεί εν πολλοίς σε νεαρούς παίκτες. Ποτέ όμως μην υποτιμάτε την καρδιά της ομάδας, η οποία -πολλές φορές στη διάρκεια της ιστορίας της- απέδειξε πως ξέρει να αναγεννιέται".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρά τα μύρια όσα προβλήματα όμως, ουδέποτε αμφέβαλε για την ποιότητα των παραγόντων και τη βαριά φανέλα που κουβαλά η Παρτίζαν: " Ξέρεις κάτι, δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις κάθε φορά είναι να προσπαθείς για το καλύτερο. Σαφώς υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αλλά στην καρδιά μου τίποτα δεν αλλάζει. Ο Ντούσκο Ράντοβιτς (σ.σ.: πρώην παράγοντας της Παρτίζαν) έχει πει πως "δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι ωραίο να είσαι μέλος της Παρτίζαν". Είναι πολύ ωραίο να φοράς τη φανέλα της", δήλωσε σχετικά.

Κι όταν ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό, ήταν αφοπλιστικός. " Είναι ένας γίγαντας των ευρωπαϊκών γηπέδων", είπε για να συμπληρώσει πως " το αντιλαμβάνεσαι κάθε στιγμή. Δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν πάντα πολύ υψηλές προσδοκίες στον σύλλογο. Έχουμε περάσει το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας και σιγά σιγά θα ενσωματωθούν οι διεθνείς. Έχουμε σπουδαία ομάδα και έναν σπουδαίο προπονητή. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ