ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάβλοβιτς: "Μεγάλο αποτέλεσμα στη Σμύρνη"

Πάβλοβιτς: "Μεγάλο αποτέλεσμα στη Σμύρνη"
INTIME SPORTS

Ο Αλεξάντερ Πάβλοβιτς μίλησε για το παιχνίδι της Δευτέρας (30/11, 18:00) κόντρα στο Λαύριο. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού στάθηκε στο μεγάλο αποτέλεσμα της ομάδας του στη Σμύρνη.

Για την 8η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα (30/11) το απόγευμα (18:00) θα αντιμετωπίσει το Λαύριο εκτός έδρας. Με αφορμή την αναμέτρηση, ο Αλεξάντερ Πάβλοβιτς ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Το blog του Αλεξάντερ Πάβλοβιτς (Παναθηναϊκός) στον ΕΣΑΚΕ:

"Μεγάλο αποτέλεσμα στην Σμύρνη και προσοχή στο Λαύριο

Χαιρετώ τους φίλους του μπάσκετ

Μετά από διακοπή λόγω ανωτέρας βίας επιστρέφουμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και θα αντιμετωπίσουμε το Λαύριο. Δεν αγωνιστήκαμε εναντίον του ΠΑΟΚ λόγω της ασθένειας των παικτών του αντιπάλου. Κατ’ αρχήν οφείλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στη διοίκηση του Παναθηναϊκού που αποδέχθηκε άμεσα το αίτημα για αναβολή. Πρωτίστως είμαστε άνθρωποι και οφείλουμε να σεβόμαστε τόσο την ιστορία της αντίπαλης ομάδας όσο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Από έναν αγώνα κόντρα σε έναν αποδεκατισμένο λόγω ίωσης αντίπαλο δε θα είχαμε να κερδίσουμε τίποτα ούτε εμείς, ούτε το πρωτάθλημα.

Με αποφάσεις όπως αυτή καταλαβαίνουμε όλοι γιατί ο Παναθηναϊκός είναι τόσο μεγάλη ομάδα. Κι αυτό πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Εξαιτίας της αναβολής πάντως κερδίσαμε κάποιες προπονήσεις προετοιμασίας του αγώνα με την Καρσίγιακα όπου πήραμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα. Μεγάλο αποτέλεσμα… Όμως σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ στην παρουσία των οπαδών μας στην προπόνηση. Ήρθαν σε μια δύσκολη στιγμή για να μας πουν ότι είναι πάντα κοντά μας, ότι πιστεύουν σ’ εμάς και μας στηρίζουν. Μας βοήθησαν πάρα πολύ στο να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του αγώνα στη Σμύρνη διότι ήταν σα να τους είχαμε μαζί μας. Η παρουσία τους και τα λόγια τους μας έδωσαν δύναμη.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι επέστρεψε ο Νίκος Παππάς στην ομάδα. Για πρώτη φορά φέτος ήταν στην αποστολή της ομάδας στον αγώνα της Σμύρνης. Μετά από πολύμηνη απουσία κάνει την επιστροφή του και όλοι είμαστε διπλα του. Πέρασε ένα δύσκολο διάστημα λόγω του σοβαρού του τραυματισμού αλλά είναι σπουδαίος παίκτης και δυνατός χαρακτήρας και σύντομα θα μας δείξει το ταλέντο του και πάλι.

Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στον αγώνα με το Λαύριο. Είναι μια ομάδα που απολαμβάνει την πρώτη της συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία, που έχει ενθουσιασμό και παλεύει όλους τους αγώνες. Έχει να επιδείξει σημαντικά αποτελέσματα, όπως οι εκτός έδρας νίκες σε Ρόδο και Κηφισιά αλλά και μαχητικό πνεύμα, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι.

Θα τα ξαναπούμε την άλλη εβδομάδα… Ετσι κι αλλιώς τώρα το πρόγραμμα «έστρωσε» και θα είμαστε περισσότερες μέρες στην Αθήνα!"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ