ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατ Καλάθης: "Υπερήφανος που επιστρέφω!"

Πατ Καλάθης: "Υπερήφανος που επιστρέφω!"

Ο Πατ Καλάθης δήλωσε υπερήφανος για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό έπειτα από τέσσερα χρόνια και δήλωσε ανυπόμονος να παίξει ξανά στο πλευρό του αδελφού του, Νικ.

O Πατ Καλάθης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό έπειτα από τη σεζόν 2011-12 ενώ μεσολάβησε το πέρασμά του από τη Μακάμπι Χάιφα, με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο Ισραήλ και την Αστάνα.

Ο ομογενής φόργουορντ θα αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του αδελφού του, Νικ, και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στους "πράσινους".

"Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος και χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Είναι μία από τις ιστορικότερες και μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης με φανταστικούς οπαδούς. Ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στο ΟΑΚΑ και να παίξω με αυτή την καυτή ατμόσφαιρα" εξήγησε μιλώντας στο paobc.gr.

Παράλληλα ο Πατ μίλησε για τη συνεργασία του με τον Νικ Καλάθη: "Επίσης, περιμένω με ανυπομονησία να παίξω μαζί με τον αδερφό μου, τον Νικ, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να με βάζει στο κλίμα! Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια καλή χρονιά με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά με πολύ ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες!"

Κλείνοντας, υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της: "Υπόσχομαι πως από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ και ό,τι μου ζητηθεί από τον προπονητή μου προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της! Όσο κι αν παίζω, όπου κι αν παίζω, μοναδικό μου μέλημα είναι να βοηθάω όσο μπορώ! Ξέρω πόσο διψάνε οι οπαδοί για διάκριση, το ίδιο και εγώ, συνεπώς πάμε όλοι μαζί να παλέψουμε για να πετύχουμε!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ