ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πασκουάλ, σε αγαπάω"

"Πασκουάλ, σε αγαπάω"

Ο Τσάβι Πασκουάλ έφτασε στο ΟΑΚΑ για να δει -από τα επίσημα- το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Κόροιβο, εισπράττοντας την έκρηξη... αγάπης από έναν φίλο του "τριφυλλιού" που βρισκόταν στις εξέδρες.

Η εποχή "Τσάβι Πασκουάλ" ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό Superfoods το βράδυ του Σαββάτου (22/10) μετά την επίσημη ανακοίνωση του "τριφυλλιού" για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου από τον 44χρονο τεχνικό.

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα έφτασε στη χώρα μας, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και την Κυριακή (23/10) θα πάρει την πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα. Μαζί με τον -επί σειράς ετών βοηθό του στην Μπαρτσελόνα- Ινίγο Θορθάνο έφτασε στο ΟΑΚΑ, για να δει από κοντά το παιχνίδι των "πρασίνων" με τον Κόροιβο (τζάμπολ στις 17:00), παίρνοντας θέση στα επίσημα, δίπλα στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Μόλις βέβαια έγινε αντιληπτός από τους λιγοστούς φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο ΟΑΚΑ, χειροκροτήθηκε θερμά, με έναν εξ αυτών να... ξεσπάει. Ο Παναγιώτης Κολλημένος, γνωστός για το πάθος που έχει για το "τριφύλλι", φώναξε: " Ζήτω η Ισπανία, κόουτς σε αγαπάω". Φυσικά, όσοι ήταν στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή ξέσπασαν σε γέλια, με τον Τσάβι Πασκουάλ να σηκώνει ιπποτικά το χέρι και να τον χαιρετάει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ