ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: “Πρωτάθλημα και Final Four”

Πασκουάλ: “Πρωτάθλημα και Final Four”
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ, ήταν ξεκάθαρος στους στόχους που έχει για φέτος.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δείχνει άμεσα ότι ξέρει που έχει έρθει. Λίγες ώρες λοιπόν μετά την επίσημη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, ο Καταλανός προπονητής φρόντισε με δηλώσεις του να δείξει ότι δεν θα έχει πρόβλημα να αντιληφθεί το ύψος των απαιτήσεων που υπάρχουν.

Μιλώντας στον Ραδιοφωνικό σταθμό “RAC1”, ο Πασκουάλ φρόντισε να ξεκαθαρίσει από την αρχή του στόχους των “πράσινων” φέτος: “ O Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με ιστορία, η οποία τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στο επίπεδο που βρισκόταν παλαιότερα. Είναι όμως ένας μεγάλος σύλλογος, μία ομάδα που θέλει να κερδίζει και να παίζει όμορφο μπάσκετ. Ο στόχος είναι να πάρουμε το Πρωτάθλημα πίσω από τον Ολυμπιακό και να φτάσουμε στο Final Four”.

Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα φρόντισε μάλιστα να τονίσει ότι δεν άργησε να καταλάβει το μέγεθος του Παναθηναϊκού: “ Κατάλαβα πόσο μεγάλη δύναμη έχει η ομάδα από την αρχή, αφού πολύς κόσμος με χαιρέτησε όταν βρισκόμουν στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Έχει μεγάλη ιστορία η ομάδα”. Ακολούθως μάλιστα τόνισε ότι έχει γνώση του ρόστερ: “ Ξέρω τους παίκτες. Είναι απώλεια ο Τζέιμς και αυτό αλλάζει τα δεδομένα στην θέση του πόιντ γκαρντ. Είναι καλή ομάδα. Τώρα όμως πρέπει να μπούμε στο παρκέ και να ξεκινήσουμε προπονήσεις για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να ξαναγίνει νικητής. Θέλω να δουλέψω και να πετύχω”.

Στο τέλος των δηλώσεών του μάλιστα ερωτήθηκε και για την Μπαρτσελόνα και το πώς πιθανόν να αντιδράσει όταν τεθεί αντιμέτωπος με τους “Μπλαουγκράνα”, αλλά δεν θέλησε να σταθεί σε αυτό: “ Η Μπαρτσελόνα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, αλλά πλέον είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού. Δεν σκέφτομαι ακόμα αυτό το παιχνίδι. Πριν από αυτό το ματς προηγούνται άλλα παιχνίδια. Μόλις έφτασα στην Ελλάδα και έχω πιο σημαντικά πράγματα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ