ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Πήραμε μια σημαντική νίκη"

Πασκουάλ: "Πήραμε μια σημαντική νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αξία της νίκης του Παναθηναϊκού Superfoods επί του Άρη, τη στιγμή που αρνήθηκε να μιλήσει για την ενίσχυση της ομάδας του στις θέσεις των ψηλών. Που αφιέρωσε τη νίκη ο Νίκος Παππάς.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άρη , με τον Τσάβι Πασκουάλ να επισημαίνει τη σημασία της νίκης της ομάδας του στο Nick Galis Hall. Ο προπονητής των "πρασίνων" αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε για τη μεταγραφική ενίσχυση μετά τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ, ενώ ο Νίκος Παππάς είχε κάπου να αφιερώσει την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Άρη: " Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Σήμερα ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο και σκληρό ματς. Δουλέψαμε αρκετά και ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά σήμερα πήραμε μια σημαντική νίκη".

Για τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με τη Liga Endesa: " Πιστεύω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με την ACB. Αυτό που έχω παρατηρήσει εδώ είναι ότι όλες οι ομάδες παίζουν πιο σκληρά στην άμυνα. Χρησιμοποιούν περισσότερο τα χέρια τους σε σχέση με την Ισπανία. Όλες οι ομάδες, ακόμη και οι μικρές παλεύουν για τη νίκη και μπορούν να κάνουν καλή δουλειά. Αν κάποια μεγάλη ομάδα ξεκινήσει χωρίς συγκέντρωση απέναντι σε μικρότερες, όλα μπορούν να συμβούν".

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης μετά και τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ, είπε: " Θα δούμε. Ποτέ δεν μιλάω για τέτοια θέματα στα Media πριν συμβεί κάτι οριστικό και επίσημο".

Από μέρους του, ο Νίκος Παππάς δήλωσε πως " πήραμε μια σπουδαία νίκη μέσα σε μια καυτή ατμόσφαιρα, απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. Ξέραμε ότι ο Άρης είναι δυνατός μέσα στην έδρα του, αλλά τελικά ελέγξαμε τον ρυθμό και πήραμε την νίκη. Προερχόμασταν από δυο ήττες που πλήγωσαν τον εγωισμό μας, αντιδράσαμε σωστά και πήραμε την νίκη. Ήμασταν σε ένα περίεργο στάδιο από την απουσία του Γκιστ και την μόνιμη απουσία του Τζέιμς. Είχαμε κενά διαστήματα, αλλά βάλαμε δυο μεγάλα σουτ, ο Άρης αντέδρασε, έβαλε κάποια μακρινά τυχερά σουτ. Όταν παίζεις σε αυτήν την έδρα, θα έχεις κενά διαστήματα και έτσι μειώθηκε η διαφορά".

Σε ερώτηση για τον ποιο θεωρεί πιο επικίνδυνο παίκτη του Άρη απάντησε: " Όλοι είχαν καλές στιγμές και ο Κάμινγκς είχε ένα σερί με μακρινά σουτ και ο Μπάκνερ συνεργαζόταν καλά με τους υπόλοιπους. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να αντιδράσει η ομάδα και να είναι ο Άρης ανταγωνιστικός", ενώ έκλεισε λέγοντας: " Θέλουμε να αφιερώσουμε την νίκη στον Τάσο Παπαδόπουλο, ένα παλικάρι από την οικογένεια του Παναθηναϊκού που έφυγε νωρίς, ένας μαχητής της εξέδρας και της ζωής".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ