ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Περήφανος που είμαι προπονητής σας"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τρομερά χαρούμενος, ο Τσάβι Πασκουάλ πήρε κι αυτός το μικρόφωνο και απευθύνθηκε σε κόσμο, οικογένεια Γιαννακόπουλου, συνεργάτες και παίκτες του Παναθηναϊκού.

Όταν πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα, ήλπιζε ότι θα ζήσει στιγμές σαν τις χθεσινές και τις αποψινές. Και τώρα αισθάνεται δικαιωμένος. Ο Τσάβι Πασκουάλ ένιωσε τι σημαίνει αγάπη, έζησε το ΟΑΚΑ κατάμεστο σε φιέστα για την κατάκτηση ενός σημαντικού τροπαίου και φυσικά ένιωθε σαν να περπατούσε στον έβδομο ουρανό.

" Θέλω να πω στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ εδώ. Σας ευχαριστώ" είπε από μικροφώνου ο Καταλανός τεχνικός και συνέχισε: " Είμαι περήφανος που είμαι ο προπονητής σας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου γι' αυτή την τρομερή σεζόν, είστε οι καλύτεροι. Το σημαντικότερο. Οι παίκτες. Ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Είστε απίστευτοι".

Ο Νικ Καλάθης, από την πλευρά του, έδειχνε κι αυτός αρκετά φορτισμένος: " Ευχαριστώ τον Θανάση και τον Παύλο που έκαναν αυτή την ομάδα τόσο σπουδαία. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξή του, μέσα από όλα αυτά που περάσαμε. Αυτό το πρωτάθλημα είναι δικό σας. Ελπίζω να έρθουν πολλά περισσότερα. Σας ευχαριστώ πολύ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ