ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Οι παίκτες είναι σε διαρκώς καλύτερη κατάσταση"

BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ-ILIALIVE.GR / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ-ILIALIVE.GR / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε πως χρησιμοποιεί τα τελευταία παιχνίδια με σκοπό να έχει όλους τους παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εν όψει των ημιτελικών και των τελικών των playoffs.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods επιβλήθηκε άνετα του Κολοσσού H Hotels στην πρεμιέρα των playoffs, για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά. Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε:

" Κάναμε μια καλή αρχή στα playoffs, κυριαρχήσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, σε άμυνα και επίθεση. Στα playoffs αυτό είναι λογικό γιατί σκέφτεσαι το επόμενο παιχνίδι", για να συνεχίσει απαντώντας σε ερώτηση για το γεγονός πως παίκτες όπως ο Κέι Σι Ρίβερς και ο Νίκος Παππάς ανεβάζουν ρυθμούς το τελευταίο διάστημα:

" Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλους τους παίκτες όσο το δυνατόν περισσότερο εν όψει της τελικής ευθείας. Να χειριστούμε την κόπωση, τα λεπτά, τις αποφάσεις όλων, τα πάντα. Ο σκοπός μας είναι να τους κάνουμε όλους καλύτερους και πιο ανταγωνιστικούς εν όψει των τελευταίων αγώνων της χρονιάς. Οι παίκτες είναι σε διαρκώς καλύτερη κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό".

Από την πλευρά του, ο Άρης Λυκογιάννης σημείωσε πως " νομίζω ότι η εικόνα και το εκατέρωθεν σκορ των δεκαλέπτων δείχνει τι έγινε στο παρκέ. Ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος για τριάντα λεπτά, ανεβάζοντας διαρκώς το σκορ. Εμείς, από μέρους μας, βελτιώσαμε την εικόνα μας στην τελευταία περίοδο, την οποία κερδίσαμε με δέκα πόντους. Βρήκαμε τρόπους να ξεκολλήσουμε επιθετικά. Είναι μια περίοδος αρκετά δύσκολη στο να βρεις την ενέργεια και το κίνητρο για τους παίκτες, μετά από μια τόσο μεγάλη σεζόν. Ειδικά για μια ομάδα σαν τον Κολοσσό, που πρώτη φορά φτάνει να παίζει στα playoffs τόσο αργά λόγω των πολλών διακοπών. Τα παιδιά είναι αρκετά κουρασμένα, τα τελευταία δεκατρία λεπτά του αγώνα όμως ήταν αρκετά αξιοπρεπή. Έχουμε μια ακόμη υποχρέωση, θα δουλέψουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ