ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Ο Ολυμπιακός ήταν πιο επιθετικός από εμάς"

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λιγομίλητος ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τον τέταρτο τελικό, στάθηκε σε συγκεκριμένες αδυναμίες της ομάδας του και παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει.

Η ομάδα του δεν έπαιξε καλό μπάσκετ, η αλήθεια είναι πως ήταν και αρκετά κουρασμένη μετά απ' όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες. Ο Τσάβι Πασκουάλ ξέρει πως οι παίκτες του είναι άνθρωποι και όχι ρομπότ και γι' αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους στη συνέντευξη Τύπου του τέταρτου τελικού , μιας και σε λίγες μέρες ακολουθεί ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας που θα κρίνει το πρωτάθλημα Ελλάδας για την περίοδο 2017/18.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καταλανού προπονητή:

" Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε περισσότερο από εμάς την νίκη. Δεν είχαμε έλεγχο στην άμυνα, δώσαμε δώρο 7-8 φάουλ χωρίς να υπάρχει λόγος και ο αντίπαλος εκτέλεσε πολλές βολές. Κάθε φορά που πλησιάζαμε, ο Ολυμπιακός έβρισκε τρόπους να σκοράρει και στο τελευταίο μέρος του αγώνα, όταν νιώσαμε ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε, χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Πρέπει να προετοιμαστούμε, γιατί απόψε ο Ολυμπιακός ήταν πιο δυνατός από εμάς. Είχε 14 ριμπάουντ περισσότερα από εμάς, έπαιξε με περισσότερη επιθετικότητα. Πρέπει να ανακάμψουμε, να μην κάνουμε τόσα λάθη, να βρούμε ξανά και την συγκέντρωσή μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ