ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Να βελτιωθούμε επειγόντως στις βολές"

BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στις χαμένες βολές, αλλά και την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του απέναντι στον Άρη. Οι ατάκες του Βαγγέλη Αγγέλου για όσα έρχονται για την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έκανε το "21 στα 21" στη Stoiximan.gr Basket League μετά την επικράτηση επί του Άρη , με τον Τσάβι Πασκουάλ να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής μεταξύ των παικτών του και να δίνει ανάσες σε αυτούς που καταπονήθηκαν περισσότερο στα τελευταία παιχνίδια της EuroLeague.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του "τριφυλλιού" δήλωσε πως " κάναμε ένα σωστό παιχνίδι. Ωστόσο κάναμε πολλά λάθη (23), είχαμε όμως και καλές στιγμές τόσο στην άμυνα όσο και στον ρυθμό που επιβάλλαμε. Γεγονός που μας βοήθησε στον έλεγχο της κατάστασης".

Σε ερώτηση για τις πολλές χαμένες βολές που είχαν για ένα ακόμη παιχνίδι οι παίκτες του (26/39), απάντησε πως " είναι ένα πρόβλημα που έχουμε κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Νομίζω ότι είμαστε η χειρότερη ομάδα της EuroLeague στις ελεύθερες βολές. Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί άμα συνεχίσουμε με αυτά τα νούμερα στα playoffs, δεν θα κερδίσουμε. Μιλάμε γι αυτό, το δουλεύουμε, αλλά προς το παρόν δεν μας βγαίνει. Βάσει της εμπειρίας μου, τα προβλήματα "κολλάνε" πάνω σου κι έχουν μεταδοτικό χαρακτήρα. Όταν κάποιος αρχίζει να χάνει τις βολές, χάνουν κι οι επόμενοι. Πρέπει να βελτιωθούμε επειγόντως".

Αναφορικά με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη και το project που τρέχει μαζί του, σχολίασε πως " όλα είναι μπροστά του, όσα μπορεί να κάνει. Κάθε μέρα βελτιώνεται πολύ στις προπονήσεις. Προσπαθούμε να τον ετοιμάσουμε για την επόμενη σεζόν. Εκμεταλλεύεται τον χρόνο που παίρνει. Έχει βελτιώσει πάρα πολλά πράγματα, την πάσα του και το πώς συμπεριφέρεται τακτικά. Πρέπει ωστόσο να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο τόσο αμυντικά όσο και το σουτ του. Να έχει τη σωστή λογική".

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέφερε: " Δεν έχω να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο το πού κρίθηκε το παιχνίδι, όπως είναι ξεκάθαρο τι προβλήματα έχουμε εμείς. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πορεία του και καλή επιτυχία στη συνέχεια. Για ό,τι αφορά εμάς, επειδή έχουμε πει να μιλάμε λίγο, κρατάμε τις 17 ασίστ και την απογοήτευση που είχαμε μετά τα λάθη μας. Αγωνιζόμαστε όλοι να δώσουμε στοργή στην ψυχή των παικτών. Κοιτάμε μικρές νίκες. Από το σημερινό παιχνίδι θα πάρουμε κάποιες μικρές νίκες για τη συνέχεια. Αυτό αγωνιζόμαστε να καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ