ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Ξεχνάμε τη Μόσχα, εμπιστοσύνη στους παίκτες"

Πασκουάλ: "Ξεχνάμε τη Μόσχα, εμπιστοσύνη στους παίκτες"

Στους στόχους της νέας σεζόν αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος ευχαρίστησε ξανά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και άφησε πίσω το περιστατικό με τους... ξενύχτηδες στη Μόσχα.

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στη διάρκεια της Media Day για την ερχόμενη σεζόν όπου ο Παναθηναϊκός στοχεύει σε όλους τους τίτλους ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το περιστατικό με τους παίκτες που δεν τήρησαν το ωράριο στη Μόσχα.

«Γενικά, στο μπάσκετ δεν είναι εύκολο να “χτίσεις” μία ομάδα. Έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θέλω ξανά να πω ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του για την προσπάθεια που έχει γίνει. Τώρα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και κάθε διοργάνωση», ανέφερε αρχικό ο Τσάβι Πασκουάλ ενώ για την ποιότητα των ομάδων στη Euroleague και τους στόχους των “πράσινων”, υποστήριξε: «Όταν βλέπεις τα ρόστερ όλων των ομάδων, καταλαβαίνεις ότι όλες έχουν τον ίδιο στόχο. Θέλουν να φτάσουν στο Final Four και να κατακτήσουν τον τίτλο. Και πράγματι όλες οι ομάδες έχουν τέτοιο potential. Ωστόσο, εμείς πρέπει να έχουμε όλη την προσοχή μας στους εαυτούς μας. Να δουλέψουμε μαζί και κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη. Στο τέλος, θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στη δουλειά μου».

Κλείνοντας, ο Πασκουάλ ρωτήθηκε για όσα συνέβησαν στη Μόσχα και ο προπονητής του “τριφυλλιού” ήταν ξεκάθαρος: «Νομίζω πως είναι ώρα να τελειώσει αυτό, να κοιτάξουμε την ομάδα μας, να μην μιλήσουμε για κάτι άλλο. Ο, τι έχω να πω το έχω πει στους συνεργάτες μας. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που έρχονται, γιατί την Τετάρτη παίζουμε Κύπελλο και θα ακολουθήσει το ματς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ