ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Κάναμε ένα άριστο παιχνίδι"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη, αλλά κυρίως για την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό. "Παίξαμε με καρδιά" δήλωσε ο Κρις Σίνγκλετον.

Ικανοποίηση, αλλά και χαμηλοί τόνοι. Με αυτό τον τρόπο προτίμησε να αντιδράσει ο τεχνικός του Παναθηναϊκό, Τσάβι Πασκουάλ, στη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού με 77-67 στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακου για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος .

" Ειμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη. Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι. Παίξαμε σαν ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Παλέψαμε για κάθε ριμπάουντ, κάθε μπάλα. Κρατήσαμε το πλάνο μας και στις δύο πλευρές του παρκέ ως το τέλος και για αυτό κερδίσαμε. είμαστε χαρούμενοι γιατί θα παίξουμε στον πρώτο τελικό μας για φέτος. Χαιρόμαστε και για τους φιλάθλους μας.. Ο Τελικός με τον Άρη θα είναι δύσκολος, αλλά πρέπει να χαρούμε το τώρα, δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον Τελικό", δήλωσε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια σχετικά με το τι άλλαξε ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το ΣΕΦ: " Παίξαμε καλύτερα στην επίθεση. Στην άμυνα ήμασταν καλοί σε καταστάσεις 5 εναντίον 5 και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά ήμασταν κακοί στην transition άμυνα. Βελτιωθήκαμε όμως σε αυτό το κομμάι του παιχνιδιού σήμερα, ελέγξαμε τα ριμπάοντ και για αυτό ελέγξαμε και τον ρυθμό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικά. Σήμερα το πλάνο μας ήταν καλό, αλλά στα επόμενα παιχνίδια σαφώς και θα πρέπει πάλι να αλλάξουμε κάποια πράγματα".

Ο Κρις Σίνγκλετον από την πλευρά του δήλωσε: "Ήταν ένα μεγάλο ματς για εμάς, ειδικά μετά από τόσες συνεχόμενες ήττες που είχαμε γνωρίσει από τον Ολυμπιακό.. Κάναμε καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Δεν τα παράτησε ο Ολυμπιακός, έπαιξε πολύ καλά, αλλά πήραμε τη νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Νομίζω ότι η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια είναι ότι παίξαμε με καρδιά και υπερηφάνια. Παλέψαμε. Αυτό μας έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια φέτος. Τα δώσαμε όλα. Κοιταχτήκαμε στον καθρέφτη όλοι μας και είδαμε τι κάναμε λάθος ατομικά και μετά μιλήσαμε μεταξύ μας. Μιλήσαμε και παίξαμε σαν ομάδα και κερδίσαμε"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ