ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Καλή και σοβαρή δουλειά"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο ότι είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού για 30 λεπτά, ενώ στάθηκε στην καλή παρουσία παικτών που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Στην σοβαρότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός από την 2η περίοδο κι έπειτα στη νίκη με 97-53 επί του Πανιωνίου στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Τσάβι Πασκουάλ.

" Είμαστε ικανοποιημένοι. Παίξαμε σοβαρά και καλή άμυνα για τριάντα λεπτά. Στην επίθεση παίξαμε καλά με μόνο έξι λάθη. Η δουλειά που κάναμε ήταν καλή και σοβαρή" δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, για να συμπληρώσει στην συνέχεια για την καλή παρουσία κάποιων παικτών που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής: " Είμαι ικανοποιημένος. Έχουμε μία βελτίωση ειδικά σε αυτή τη διοργάνωση τα πάνε καλά και σιγά-σιγά θα μπορέσουμε να τους υπολογίσουμε για πιο απαιτητικές προκλήσεις".

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βαγγέλης Ζιάγκος, δήλωσε από την πλευρά του: " Θέλουμε να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι, πέρα από μία αντίδραση στο τρίτο δεκάλεπτο. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα έψαχνε την ευκαιρία να αντιδράσει. Δεν θέλαμε να είμαστε ο σάκος του μποξ, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε. Το φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Ξέραμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά κάναμε λάθη. Δεν είχαμε την απαραίτητη υπομονή. Συνεχίσαμε για τρίτο σερί παιχνίδι να είμαστε άστοχοι από μακριά. Στην Πάτρα είχαμε 1/21 και 5/30 με τον Κόροιβο. Γίνεται προσπάθεια για να καλυφθεί το κενό του ενός ξένου λιγότερου. Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο μεγάλο και δύσκολο ματς με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη.

Από τους παίκτες μου περιμένω από εδώ και πέρα αυτό που έχουν κάνει στα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε. Τα παιδιά είναι απολύτως συνειδητοποιημένα. Πολλές φορές ξεπερνούν τον εαυτό τους και το αγωνιστικό τους προσδόκιμο. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, είναι πολύ δύσκολο αυτό που έχουν αναλάβει. Υπάρχει η πεποίθηση στην καθημερινότητά μας ότι η ομάδα θα τα καταφέρει και το έχει δείξει στα ματς που έπρεπε να κερδίσει και τα κέρδισε, με εξαίρεση την ατυχία με την Κύμη που χάσαμε σε μία χαμένη βολή, στο ματς με τον Κόροιβο που κρίθηκε στην κατοχή και στην εντός έδρας ήττα με τον Άρη. Η πίστη και η ελπίδα ότι θα τα καταφέρουμε υπάρχει. Η διοίκηση κάνει προσπάθεια για τον έκτο ξένο. Το πιστεύουμε και θα το παλέψουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ