ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση"

Πασκουάλ: "Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση"
EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Βαλένθια (28/12, 22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) ότι η θέση της πρωταθλήτρια Ισπανίας στην κατάταξη της EuroLeague την αδικεί, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει δύσκολο έργο.

Η βαθμολογική θέση της Βαλένθια στην EuroLeague (ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με την Αναντολού Εφές με ρεκόρ 3-11) δεν ξεγελάει τον Τσάβι Πασκουάλ. Και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού φρόντισε να το τονίσει αυτό με δηλώσεις του ενόψει του αυριανού αγώνα των δύο ομάδων (28/12, 22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή των "πράσινων" με προορισμό την Ισπανία ο Πασκουάλ δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι:" Ξέρω καλά τη Βαλένθια, διαθέτει μια πολύ δύσκολη έδρα. Θα είναι ένα σκληρό ματς, γιατί η αντίπαλος μας χρειάζεται τη νίκη κι επειδή είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες, τους προπονητές και γενικότερα τον σύλλογο της Βαλένθια. Παίζει καλύτερα απ' ότι δείχνει η βαθμολογική της θέση καθώς έχασε πολλά πολλά παιχνίδια. Έχουμε λοιπόν μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, αλλά θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά αλλά και στο τακτικό κομμάτι ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε μια σημαντική νίκη".

Ο Κένι Γκάμπριελ δήλωσε από την πλευρά του:" Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, παίζουν δυνατά και δίνουν ο,τι έχουν. Διαθέτουν μεγάλα κορμιά στη front line και στηρίζονται στο επιθετικό ριμπάουντ, συνεπώς θα πρέπει να κάνουμε καλά box out. Σουτάρουν επίσης πολλά τρίποντα και jump shots. Θα πρέπει λοιπόν να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα και τα ριμπάουντ κι αν δώσουμε το 100% έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το ματς"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ