ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Έπαιξε περισσότερο σαν ομάδα η ΑΕΚ από εμάς"

Πασκουάλ: "Έπαιξε περισσότερο σαν ομάδα η ΑΕΚ από εμάς"

Ο προπονητής του Παναθηναίκού, Τσάβι Πασκουαλ, παραδέχθηκε μετά τον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών με την ΑΕΚ ότι οι “Κιτρινόμαυροι” κέρδισαν επειδή έπαιξαν σαν ομάδα.

Η ΑΕΚ πήρε μία μεγάλη νίκη με 71-70 επί του Παναθηναϊκού στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς της Stoiximan.gr Basket League, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την σειρά . H AEK φάνηκε να θέλει περισσότερο τη νίκη και σε αυτο συμφώνησαν τόσο ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, όσο και ο Τζέιμς Φελντέιν.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Πιστεύω ότι παίξαμε σε καλό επίπεδο τα πρώτα 18 λεπτά. Μετά από αυτό, στα 2 τελευταία λεπτά του δευτέρου δεκα΄λέοτυ και τα 4 πρώτα του τρίτου χασαμε ολο το προβάδισμα μας και από εκει και πέρα ο αγώνα ςπήγε πόντο-πόντο και θα μπορούσε να κερδίσει ο καθένας. Έτσι είχαμε την πρώτη μας ήττα σε αυτή την διοργάνωση” δήλωσε μετά τον αγώνα ο Τσάβι Πασκουάλ, για να συμπληρώσει: “ Ήταν φανερό ότι έπαιξαν περισσότερο από εμας σαν ομάδα, αμυνθηκαν και επιτέθηκαν σαν ομάδα και για αυτό κέρδισαν στο τέλος”.

Με τον προπονητή του συμφώνησε και ο Τζέιμς Φελντέιν: “ Η ΑΕΚ το ήθελε περισσότερο από εμάς. Έπαιξαν σαν ομάδα και έκαναν ό,τι τους ζήτησε ο προπονητής. Αν δεν τα κάνεις αυτά δε μπορείς να κερδίσεις. Είχαν περισσότερη ενέργεια και καρδιά. Δύσκολο να κερδίσουμε με τέτοια ποσοστά. Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια και να είμαστε διαφορετική ομάδα την Πέμπτη αν θέλουμε να κερδίσουμε”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ