ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Είχαμε ευκαιρίες για τη νίκη στο τέλος"

BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα χαμηλά ποσοστά των παικτών του ήταν αυτά που στέρησαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό Superfoods στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν τα κατάφερε στο Game 1 των τελικών της Stoiximan.gr Basket League, "λυγίζοντας" στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ . Το γεγονός ότι οι "πράσινοι" έμειναν άποντοι στο φινάλε του αγώνα, έπαιξε ρόλο, όπως εξήγησε κι ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το τέλος του σαρανταλέπτου.

Ο προπονητής των "πρασίνων" δήλωσε πως " πιστεύω ότι πολύ ξεκάθαρο τι έγινε στο παιχνίδι, στα πρώτα πέντε λεπτά δεν ήμασταν κακοί στην επίθεση, απλά δεν σκοράραμε. Μετά από αυτό, βήμα - βήμα μπήκαμε πάλι στο παιχνίδι, αλλάξαμε τον ρυθμό, είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε στο τέλος. Όταν όμως δεν μπορείς να σκοράρεις, η ζωή σου γίνεται πιο δύσκολη για να κερδίσεις. Ειδικά στα τελευταία 2'30'' που δεν παίξαμε καλά επιθετικά".

Από την πλευρά του, ο Κέι Σι Ρίβερς πρόσθεσε: " Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα απόψε, παίξαμε σκληρά, αλλά στο τέλος χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Παίξαμε γενικά καλή άμυνα, είχαμε κάποιο πρόβλημα στην επίθεση. Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, είχαμε όμως την ευκαιρία μας. Έγινε το 1-0 στους τελικούς, πάμε τώρα στο ΟΑΚΑ, για να παλέψουμε. Να κάνουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και να αλλάξουμε την εικόνα μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ