ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Δουλέψαμε καλά αυτούς τους εννέα μήνες"

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χαμογελαστός, αλλά ήρεμος και ανακουφισμένος, ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχθηκε πως αισθάνεται όμορφα για τη χαρά που έδωσε στην οικογένεια Γιαννακόπουλου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα μέσα σε ένα περιβάλλον με πολλή πίεση, τρομερό άγχος και υπερβολικές απαιτήσεις. Ο Τσάβι Πασκουάλ οδήγησε τον Παναθηναϊκό ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και στη συνέντευξη Τύπου του πέμπτου τελικού ήταν ο γνωστός Τσάβι Πασκουάλ. Ήρεμος, ψύχραιμος, προσγειωμένος, ταπεινός: "Δουλέψαμε καλά αυτούς τους εννέα μήνες", είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καταλανού προπονητή:

" Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σεζόν που έκαναν, η οποία μας επέτρεψε να δώσουμε το αποψινό παιχνίδι στο γήπεδό μας. Συγχαρητήρια για τη δουλειά που έκαναν και στην EuroLeague, δουλέψαμε καλά αυτούς τους εννέα μήνες. Συγχαρητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, που περνά δύσκολες στιγμές, είναι όμορφο που καταφέραμε να τους κάνουμε περήφανους. Συγχαρητήρια και στον απίστευτο κόσμο μας που μας βοήθησε σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα που δημιούργησε σήμερα.

Από την άλλη, συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό, μας δυσκόλεψε πολύ σήμερα, έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ για να κερδίσουμε. Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν τυπικά, πολλά άστοχα σουτ, πολύς εκνευρισμός. Όταν περάσαμε μπροστά, πατήσαμε το γκάζι και κάναμε το παιχνίδι που κάναμε. Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του Παππά απόψε, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κάποιες φορές χρειάζεσαι από τους παίκτες σου τέτοιες εμφανίσεις και σήμερα ήταν καταλυτικός.

Στο πρώτο μέρος, κάναμε καλύτερη εμφάνιση από τους 31 πόντους που σκοράραμε. Χάσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα και τουλάχιστον 6-7 καλάθια εύκολα κοντά στο καλάθι. Στο δεύτερο μέρος αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση και ξεφύγαμε στο σκορ. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό στα playoffs, αλλάξαμε πράγματα στο παιχνίδι μας μετά τον πρώτο τελικό και καταφέραμε να κερδίσουμε. Όπως πάντα, πρέπει να υπάρξει ένα διάστημα στο οποίο πρέπει να σκεφτούμε όλοι ως μονάδες και ως ομάδα. Θα πρέπει τώρα να απολαύσουμε τη στιγμή και στη συνέχεια θα πάρουμε αποφάσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ