ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Δεν διαχειριστήκαμε σωστά τις καταστάσεις"

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε περισσότερο στην ουσία του ντέρμπι με την ΑΕΚ, που ήταν η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Απένειμε τα εύσημα στους συμπαίκτες του για τη μαχητικότητα ο Κέι Σι Ρίβερς.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έμεινε "όρθιος" στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ , στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, παίρνοντας τη νίκη στη β' παράταση. Κάτι που θα μπορούσε να είχε γίνει πολύ πιο πριν σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ, εφόσον οι παίκτες του ήταν πιο συγκεντρωμένοι.

Ο προπονητής των "πρασίνων" δήλωσε αρχικά πως " θα ήθελα καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τους προπονητές της. Εμείς, δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε στην επίθεση. Παρόλ' αυτά δεν ήταν ότι κάναμε μόνο λάθη, αλλά κι ότι απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που έπαιξε πάρα πολύ καλά. Είναι δύο κομμάτια που έπρεπε να τις είχαμε διαχειριστεί διαφορετικά, η μία είναι στην αρχή του γ' δεκαλέπτου, που δεν προσέξαμε την υπέρ μας διαφορά, κι η δεύτερη τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του σαρανταλέπτου που χάσαμε το προβάδισμα. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη", ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, απάντησε:

" Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Αυτό που θέλω είναι να προετοιμάσουμε καλά τον αγώνα και να παλέψουμε για τη νίκη. Αν κερδίσουμε, αυτά που θα μας φέρει η νίκη θα είναι προφανώς καλύτερα από μια ήττα. Γι αυτό δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πολλά. Πρέπει να παίξουμε σχεδόν τέλεια για να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

Από την πλευρά του, ο Κέι Σι Ρίβερς ανέφερε: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Γυρίσαμε από το ταξίδι στη Βιτόρια, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, σαν την ΑΕΚ. Αμυντικά δεν πήγαμε όπως θέλαμε, είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Κάναμε ένα μεγάλο σερί στη β' παράταση και "καθαρίσαμε" το παιχνίδι. Αξίζουν μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη μαχητικότητα που δείξαμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ