ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Δεν δείξαμε στο παρκέ ότι έχουμε την εμπειρία για να αντεπεξέλθουμε"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχασε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να επισημαίνει τα σημεία που "σκότωσαν" την ομάδα του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός Superfoods στην εκκίνηση και το φινάλε του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα , εξηγώντας πως αυτά τα δύο διαστήματα έκριναν το αποτέλεσμα.

" Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη του. Όταν ξεκινάς τόσο άσχημα εδώ μέσα ήταν δύσκολο να το γυρίσεις. Παρά ταύτα προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και να το γυρίσουμε παίζοντας καλύτερα σε άμυνα και επίθεση. Στα τελευταία λεπτά, όμως, παίξαμε όπως στην αρχή. Ήμασταν κακοί στην άμυνα επιτρέποντας στον Σιμόνοβιτς να πετύχει δύο λέι απ στο ένας εναντίον ενός. Νομίζω πως το "κλειδί" του αγώνα ήταν η απόδοσή μας στα έξι πρώτα λεπτά καθώς και τα τελευταία", ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή των "πρασίνων", για να ολοκληρώσει λέγοντας:

" Είναι πάντα δύσκολο να κερδίζεις εδώ μέσα, ειδικά όταν μπαίνεις έτσι στο ματς. Πίστευα ότι είχαμε την εμπειρία να ανταπεξέλθουμε στην ατμόσφαιρα, αλλά δεν το δείξαμε στο παρκέ. Τελειώσαμε το ματς όπως το αρχίσαμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ