ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρτίζαν καλεί Κούζμιτς, στάση αναμονής από Πάβλοβιτς

Παρτίζαν καλεί Κούζμιτς, στάση αναμονής από Πάβλοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Σάσα Πάβλοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς είπαν "αντίο" στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από το Final Four, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Ποια τα δεδομένα με κάθε μία από τις δύο περιπτώσεις.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού, οι Σάσα Πάβλοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς περίσσευαν στο "πράσινο" ρόστερ. Αμφότεροι είχαν τεθεί άλλωστε εκτός της δωδεκάδας που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τους Έλιοτ Ουίλιαμς και Βινς Χάντερ να παίρνουν τη θέση τους.

Η αποδέσμευση του Σάσα Τζόρτζεβιτς έφερε όμως, αλυσιδωτές εξελίξεις με τους δύο παίκτες να τίθενται άμεσα εκτός ομάδας. Όπως ενημέρωσε άλλωστε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το απόγευμα της Πέμπτης (21/4) , οι δυο τους αποχαιρέτησαν τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες τους, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Σε πρώτη φάση, θα επιστρέψουν στη Σερβία, απ όπου θα μπορέσουν να θέσουν επί τάπητος τα μεταγραφικά τους ζητήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr πάντως, η Παρτίζαν έχει ήδη κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του Όγκνιεν Κούζμιτς προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσο εφικτή είναι η επιστροφή του 25χρονου σέντερ στα πάτρια εδάφη. Επίσημη πρόταση δεν υπάρχει ακόμη, αν κι αυτό δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ώρες.

Πρόθεση του Σέρβου σέντερ είναι να βρει το συντομότερο δυνατό ομάδα προκειμένου να κλείσει κάπου τη σεζόν και να είναι έτοιμος για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας. Στόχος του άλλωστε είναι να βρίσκεται μεταξύ των τελικών επιλογών του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το Προολυμπιακό του Βελιγραδίου. Γι αυτό τον "καίει" να βρει άμεσα ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Όσο για τον Σάσα Πάβλοβιτς; Ο 33χρονος φ όργουορντ, που απογοήτευσε φέτος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι μέλλει γενέσθαι. Για την περίπτωσή του, υπήρξε -μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ- ζωηρό ενδιαφέρον της Παρτίζαν, δίχως όμως να προκύψει κάτι παραπάνω. Τούτο βέβαια δεν σημαίνει πως μπορεί η σερβική ομάδα να αναθερμάνει την πρόθεσή της να τον αποκτήσει.

Όπως έχει αναφέρει πάντως το Sport24.gr στο παρελθόν, οι άνθρωποι της Παρτίζαν είχαν ενημερώσει από την πρώτη στιγμή τον άλλοτε παίκτη τους πως θα τον ήθελαν κοντά τους για να κλείσει εκεί την καριέρα του. Κι εν συνεχεία, αν το επιθυμεί ο ίδιος, να αναλάβει διοικητικό πόστο στην ομάδα, εκμεταλλευόμενος τις διασυνδέσεις του στον χώρο του παγκόσμιου μπάσκετ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ