ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρουσιάστηκε η συνεργασία με τη Superfoods

Παρουσιάστηκε η συνεργασία με τη Superfoods
STOLISVAGGELIS

Στο Μουσείο "Γουλανδρή" Φυσικής Ιστορίας έγινε η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη Superfoods (VIDEO).

Με τον Παύλο Γιαννακόπουλο να τιμά με την παρουσία του την εκδήλωση, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (28/9) η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη Superfoods, εταιρεία που... συνοδεύει από φέτος (και) το όνομα του "τριφυλλιού".

Ο ιστορικός διοικητικός ηγέτης των "πρασίνων" βρέθηκε στο Μουσείο "Γουλανδρή" Φυσικής Ιστορίας, μαζί με άλλους σημαντικούς εκπροσώπους του επιχειρηματικού και αθλητικού χώρου της Ελλάδας. Από την πλευρά της ομάδας του Παναθηναϊκού, βρέθηκαν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Αργύρης Πεδουλάκης, Αντώνης Φώτσης και Λευτέρης Μποχωρίδης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, εξήγησε ότι " είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας με τη SUPERFOODS™, μια εταιρεία με πολυετή γνώση και εμπειρία στις υπερτροφές και τα συμπληρώματα διατροφής. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι πρόκειται για μια εταιρεία που ταυτίζεται με τη φιλοσοφία της ομάδας μας, φιλοσοφία που διέπεται από αξίες όπως ομαδικότητα, σεβασμός, προσήλωση στο στόχο και ευγενής άμιλλα. Παράλληλα σκοπός μας, μέσα από τη συνεργασία με τη SUPERFOODS™, είναι να αναδειχθεί η σημασία του φυσικού και υγιεινού τρόπου ζωής για τον σύγχρονο άνθρωπο, με όχημα τον αθλητισμό".

Από την πλευρά της, η Γενική Διευθύντρια της Superfoods, Ρούλα Χασαπογλίδου, ανέφερε πως " η συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με τη SUPERFOODS™ είναι πρωτοποριακή και στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της SUPERFOODS™ στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την παγκόσμια αγορά. Σε μια εποχή κρίσης, αυτή η συνεργασία εμπνέει για νέα βήματα στην επιχειρηματικότητα και μάλιστα μια επιχειρηματικότητα που στηρίζεται στην κορυφαία Ελληνική ομάδα και μια ανερχόμενη Ελληνική εταιρεία στο χώρο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής στο φαρμακείο".

Παρουσιάστηκε η συνεργασία με τη Superfoods
STOLISVAGGELIS

Ποια είναι η Superfoods

Η SUPERFOODS™ διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση στις υπερτροφές και μελετάει συστηματικά τις ιδιότητές τους, τα οφέλη και το προφίλ ασφάλειάς τους στηριζόμενη στην παραδοσιακή χρήση των υπερτροφών για πολλούς αιώνες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Με όραμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία που ανέδειξε στο χώρο του φαρμακείου τη σημασία των υπερτροφών, μέσω φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία, λόγω μεγάλης συγκέντρωσης μοναδικών θρεπτικών συστατικών, που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού προσφέροντας ευεξία και επιπλέον θετικές επιδράσεις στην καθημερινότητά του.

Πεδουλάκης: "Η EuroLeague είναι μια νέα διοργάνωση"

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στις ιδιομορφίες της EuroLeague, με τη νέα εικόνα που έχει από φέτος. Ο προπονητής του "τριφυλλιού" εξήγησε ότι " είναι μία εντελώς... νέα διοργάνωση. Έχει λιγότερες, αλλά καλύτερες ομάδες από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να ξέρουμε δύο πράγματα: το ένα είναι ότι όλες οι ομάδες θα κάνουν αρκετές ήττες και το άλλο ότι μετά τα Χριστούγεννα πρέπει να δούμε αν οι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις, να δούμε τα θετικά που έχουν δείξει, ώστε να τα κρατήσουμε και να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τις ενδεχόμενες αδυναμίες τους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ