ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρουσιάστηκε η "συμμαχία" του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ

Παρουσιάστηκε η "συμμαχία" του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ

Το μεσημέρι της Δευτέρας (5/9) παρουσιάστηκε στα νέα γραφεία του ΟΠΑΠ, στη Λεωφόρο Αθηνών, η συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με την εταιρεία στοιχηματισμού. Το "παρών" έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/9) η νέα συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με τον ΟΠΑΠ, ο οποίος θα αποτελεί τον βασικό χορηγό των "πρασίνων" για την επόμενη διετία μέσω του "Πάμε Στοίχημα".

Αντιπροσωπεία των παικτών του "τριφυλλιού", προεξάρχοντος του αρχηγού Νικ Καλάθη, βρέθηκε στα νέα γραφεία του ΟΠΑΠ στη Λεωφόρο Αθηνών, όπου το "παρών" έδωσε επίσης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Παρουσιάστηκε η "συμμαχία" του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ

ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, θα είμαστε μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια. Όλοι στον ΟΠΑΠ είναι ενθουσιασμένοι γι αυτή τη συνεργασία. Προέρχομαι από τη Μεγάλη Βρετανία, που δεν ευδοκιμεί το μπάσκετ, αλλά μπορώ να πω ότι είμαι φανατικός του αθλήματος. Γνωρίζω τη δημοφιλία του αθλήματος στη χώρα. Θα είμαστε χορηγοί της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του "Πάμε Στοίχημα". Είναι μια συνεργασία - highlight για εμάς. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και τύχη στον σύλλογο".

Τριαντόπουλος: "Ευτυχείς που θα έχουμε δίπλα μας τον ΟΠΑΠ"

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Τάκης Τριαντόπουλος, ανέφερε ότι " πραγματικά ευτυχείς που συνεργαζόμαστε εκ νέου με τον ΟΠΑΠ, που στηρίζει επί δεκαετίες τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτούς που μας κάνουν υπερήφανους όλα αυτά τα χρόνια, κι αναφέρομαι στους παραολυμπιονίκες μας που θα βρεθούν στο Ρίο και στηρίζονται έμπρακτα από τον ΟΠΑΠ", με τον Αργύρη Πεδουλάκη να προσθέτει:

" Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα που έχουμε υποστηρικτή και συνοδοιπόρο μια εταιρεία όπως ο ΟΠΑΠ. Είναι μια εταιρεία που έχει συντελέσει στην εξέλιξη και άνοδο του αθλήματος την τελευταία εικοσαετία. Το πιο σημαντικό είναι πως, παρότι άλλαξε χέρια, συνεχίζει το κοινωνικό του έργο. Με πρώτο και καλύτερο τη βοήθεια στους παραολυμπιονίκες".

Τέλος, ο Νικ Καλάθης σχολίασε πως " είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτή τη συνεργασία, ο Παναθηναϊκός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της Ελλάδας εδώ και είκοσι χρόνια. Από την πλευρά του ο ΟΠΑΠ είναι κορυφαία εταιρεία στη χώρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ