ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παππάς: "Σαφώς δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός"

Παππάς: "Σαφώς δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παππάς δεν έχει καμία αμφιβολία για το αν ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα, ανέφερε πως δεν έπαιζε μόνο για τον Διαμαντίδη, αλλά την ιστορία του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως ο Γκιστ τα'φτυσε

"Σαφώς και είναι δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός", τόνισε Νίκος Παππάς στην κάμερα της Nova απαντώντας σε σχετική ερώτηση και συνέχισε: "Το θέλαμε πολύ, όμως το χάσαμε με δύο τεράστια σουτ του Σπανούλη στα δύο ματς του ΟΑΚΑ. Δεν μπορελις να πεις κάτι περισσότερο".

"Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από αυτά που γίνονται κάποιες φορές στις κερκίδες και από τον οπαδισμό. Σήμερα οι παίκτες και πρόεδροι και των δύο ομάδων έδειξαν γιατί είναι πετυχημένοι, έδειξαν πως είναι τεράστιες προσωπικότητες. Πήραν ωραίες πρωτοβουλίες και αποτελούν παράδειγμα για τον κόσμο".

Για το τελευταίο ματς του Διαμαντίδη ανέφερε: "Δεν έπαιζα σήμερα μόνο για τον Μήτσο, έπαιζα για την ιστορία του συλλόγου. Αργότερα, όταν θα αναφέρομαι και εγώ στο βίντεο από το τελευταίο του ματς θα νιώθω υπερηφάνεια, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να φύγει με νίκη".

"Σε ένα τεράστιο ματς αποχαιρέτησε ένας τεράστιος παίκτης. Ο Παναθηναϊκός έκανε κατάθεση ψυχής. Δεν είχε πολυτέλεια για ρόστερ με 12 παίκτες. Έπαιζε χαμηλά σχήματα και με πλάτη ο Ολυμπιακός, εμείς προσαρμοστήκαμε, αλλά μείναμε από δυνάμεις. Είδαμε πως δεν έπαιξε ο Ραντούλιτσα λόγω του σχήματος, ενώ ο Γκιστ τα'φτυσε"!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ