ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παππάς: "Μπορεί να παίξει ρόλο η διαιτησία με Φενέρμπαχτσε"

Παππάς: "Μπορεί να παίξει ρόλο η διαιτησία με Φενέρμπαχτσε"

Ο Νίκος Παππάς τόνισε πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει ταυτιστεί με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αλλά επεσήμανε πως η ομάδα του θέλει να πάει στο Final Four, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία του για την διαιτησία απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στη κάμερα της NOVA τόσο για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα playoffs, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, όσο και για το γεγονός πως οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία του για την διαιτησία απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, καθώς είναι τουρκική ομάδα.

Για το αν μπήκε στη λογική ο Παναθηναϊκός να διαλέξετε αντίπαλο: “Δεν ήμασταν σε θέση να το κάνουμε. Αν ήταν στο χέρι μας, ίσως να προτιμούσαμε πιο βατό αντίπαλο από τη Φενέρμπαχτσε”.

Για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Φενέρμπαχτσε: “Κάθε ομάδα στελεχώνεται από παίκτες και προπονητές. Το ίδιο και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι ο πιο καταξιωμένος προπονητής στην Ευρώπη. Δεν μας προκαλεί άγχος. Είναι θέμα προπονητή να αντιμετωπίσει τα τρικ του. Η Φενέρμπαχτσε έχει αναβαθμιστεί. Ξέρουμε ότι το Final Four γίνεται στην Τουρκία και στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει ότι μπορεί να παίξει ρόλο η διαιτησία. με την Φενέρμπαχτσε. Θέλουν να πάει η Φενέρ στην Πόλη”.

Για το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού: “Ίσως αποδειχθεί κλειδί”.

Για τον Ομπράντοβιτς που θα αντιμετωπίσει στα playoffs: “Ο Παναθηναϊκός έχει ταυτιστεί με τη φιγούρα του Ομπράντοβιτς στον πάγκο. Είναι τόσο μεγάλο το κίνητρο για εμάς που είμαστε πέντε χρόνια μακριά από Final 4. Όταν μπούμε στο παρκέ θα πάνε περίπατο όλα αυτά”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ