ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παππάς: "Με λένε αυτοκράτορα..."

Παππάς: "Με λένε αυτοκράτορα..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παππάς συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για το διαπολιτισμικό τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε το Genearion 2.0 και πρόκειται να προβληθεί απόψε (22/6, 21:00) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Μία από τις... ταμπέλες που ακολουθούν τον Νίκο Παππά είναι αυτή του παίκτη που διαπρέπει στα ανοιχτά γήπεδα. Πολλά χρόνια τώρα άλλωστε, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού συμμετέχει συχνά πυκνά σε 3on3. Μόνο που αυτή τη φορά πήγε ένα βήμα παραπέρα, συμμετέχοντας σε ντοκιμαντέρ για το διαπολιτισμικό τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε το Genearion 2.0, ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί απόψε (22/6, 21:00) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Λίγες ώρες πριν την πρώτη προβολή, παρουσιάστηκε ένα πεντάλεπτο teaser, με πρωταγωνιστή τον ίδιο. " Αυτοκράτορα με λένε, δεν είμαι και το πιο ταπεινό παιδί για να αποβάλω αυτόν τον τίτλο από πάνω μου και το δέχομαι και θα τον υπερασπιστώ μέχρι τέλους", είναι οι πρώτες κουβέντες που ακούγονται από το στόμα του πριν εξηγήσει ότι " συνέχεια παίζω, μην το πεις στην ομάδα μου. Αλλά πήγαινα στην Κυπριάδου στα Άνω Πατήσια. Σας περιμένουμε. Δεν σου αρέσει εκεί; Χάνεις συνέχεια... Μου λες άμεσα πως υπάρχει ανοιχτή πρόκληση... Θέλετε να χαλάσουμε τις καρδιές μας λοιπόν! Ήρθαμε εδώ να αγαπηθούμε και μου "πετάς" τις προκλήσεις".

Όσο για το πότε έχασε για τελευταία φορά; " Την τελευταία φορά που έχασα... Πριν από το millenium πρέπει να ήταν, το 1999, το 1998. Υπάρχουν κάποιοι αφελείς τύποι που προφανώς δεν έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Τι να κάνω; Youtube, Google...".

Εν συνεχεία σχολίασε τους αντιπάλους του όλα αυτά τα χρόνια στα ανοιχτά, αλλά και τις μονομαχίες τους: " Τα δύο αδέλφια; Ειδικά ο μικρός θα είναι αχάριστος αν βρεθεί αντιμέτωπος με εμένα, γιατί τον έχω στηρίξει τον Αλέξανδρο. Δηλαδή, αν πραγματικά έχει πει τέτοια κουβέντα, πέραν ότι θα στεναχωρηθώ, θα στεναχωρηθεί και ο ίδιος. Δεν έχω παίξει ποτέ μαζί του, αλλά πάντα μου έλεγαν "πρέπει να παίξεις με τον KC". Για τον Μπράουν; Έλα τώρα... Στο Playstation πάλευα καμιά φορά να χάσω. Πάλευα, αλλά δεν μπορούσα! Κοίταξε να δεις, ο Τσιρόπουλος είναι καλός στα ανοιχτά, αλλά είναι λίγο soft. Τις προάλλες παίζαμε στην Κυπριάδου και με ένα τζαρτζάρισμα έκανε μισή ώρα να συνέλθει, ψάχναμε άλλον.

Το παιδί από το Περιστέρι; Ρώτα τον για τον Τρίτωνα, στο ανοιχτό κάποια στιγμή... Δεν χρειάζεται. Σου μιλάω με στοιχεία και αποδείξεις. Τι άλλο να κάνω; Με έχεις ενημερώσει ότι το επίπεδο θα είναι υψηλό. Αν είναι να έχεις για MVP σου τον Καμαριανό, θα πάω να παίξω στο Uni-League. Δεν υπάρχει λόγος! Απλά φροντίστε να φτιάξετε καμιά καλή ομάδα γιατί στο 3on3 δεν συγχωρώ, αυτό να ξέρετε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ