ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παππάς: "Ίσως είμαστε ακόμη επηρεασμένοι από τον δύσκολο μήνα που πέρασε"

BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Παππάς στάθηκε στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στο β' μέρος και στο ψυχολογικό κομμάτι, ως στοιχεία που έφεραν την ήττα από την ΑΕΚ στα ημιτελικά των playoffs.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ στον β' ημιτελικό των playoffs ( 71-70 ), παρότι ο Κέι Σι Ρίβερς θα μπορούσε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του . Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ήταν ο βασικός λόγος που οι "πράσινοι" απώλεσαν το +12 του β' δεκαλέπτου σύμφωνα με τον Νίκο Παππά, ο οποίος -μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV- τόνισε:

" Είναι πολύ νωρίς για να βγαίνουν θετικά συμπεράσματα, όταν προερχόμαστε από ήττα. Θέλαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλό ρόστερ και είναι ανταγωνιστική. Είχαμε τον έλεγχο νομίζω στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά στο τέλος ηττηθήκαμε δίκαια", για να προσθέσει εν συνεχεία πως " χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Αν κι η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα για πειραματισμούς, θέλουμε να προσθέσουμε νέα πράγματα σε περίπτωση που περάσουμε στους τελικούς. Για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά και καλύτεροι ως σύνολο. Ίσως είμαστε ακόμη επηρεασμένοι από τον δύσκολο μήνα που πέρασε, και πολλές φορές μας παίρνει εύκολα από κάτω. Από εκεί και πέρα, στόχος μας είναι να περάσουμε στον τελικό. Πάμε να πάρουμε τις νίκες που πρέπει για να προκριθούμε".

Τέλος, αναφορικά με τα επόμενα παιχνίδια των ημιτελικών, εξήγησε ότι " το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να φανούμε πιο συγκεντρωμένοι, χάσαμε όμως εύκολα τη διαφορά στις αρχές της τρίτης περιόδου. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε κάποια νέα πράγματα και δεν μας βγήκαν, κάτι φυσιολογικό. Ήταν ένα ντέρμπι, το απόλαυσε ο κόσμος, και νομίζω πως χάσαμε δίκαια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ