ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παππάς: "Ευτυχώς που κερδίσαμε, μην με πουν και μαυρόγατα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Παππάς έκανε δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας και τόνισε πως πάλι καλά που νίκησε το "τριφύλλι" για να μην τον πουν... μαυρόγατα. Παράλληολα, μίλησε και για την σχέση του με το ποδόσφαιρο.

Στη Λεωφόρο βρέθηκε ο Νίκος Παππάς και παρακολούθησε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου το τριφύλλι νίκησε με 2-0. Ο Έλληνας γκαρντ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το φινάλε του αγώνα και ξέφυγε από τα κλισέ και τα τετριμμένα, δείχνοντας ότι το "έχει" με την κάμερα και είναι επικοινωνιακός.

"Ευτυχώς που κερδίσαμε γιατί δεν έρχομαι και πολύ συχνά. Μην με πουν και μαυρόγατα. Τουλάχιστον στα ματς που έρχομαι να νικάμε και να είναι χαρούμενος ο κόσμος. Ήρθα στο δεύτερο ημίχρονο, είδα το γκολάκι και έφυγα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ήμουν καλός στα πέναλτι σαν τερματοφύλακας. Τους ψαρώνω", ενώ ερωτηθείς για το αν θα έκανε κομπίνα σε πέναλτι, απάντησε: "Είμαι πολύ εγωιστής για να κάνω κομπίνα, εγώ θα το εκτελούσα".

Να πούμε πως ο Παππάς, μόλις έγινε αντιληπτός, αποθεώθηκε από τον κόσμο, ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κάποιοι φίλοι των "πρασίνων" τον πήραν "σηκωτό" για να τον πάμε μπροστά στη Θύρα 13, όπου αποθεώθηκε εκ νέου. Κι εκείνος ανταπέδωσε, βάζοντας το χέρι στο σημείο της καρδιάς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ