ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαγιάννης: "Χάσαμε λόγω της άμυνας"

Παπαγιάννης: "Χάσαμε λόγω της άμυνας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει για δεύτερη φορά το break στο ΣΕΦ και οι Γιώργος Βόβορας και Γιώργος Παπαγιάννης εξήγησαν τι πήγε... στραβά για την ομάδα τους

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας μιλώντας στην κάμερα του OTE TV εξήγησε πως: " Θεωρούμε ότι υπήρχαν αλλά κριτήρια στα σφυρίγματα. Παίξαμε κλειστή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, θεωρούμε ότι κάποια σφυρίγματα κυρίως στην άμυνα μας αλλά και στην επίθεση επηρέασαν το παιχνίδι. Αυτό που συζητήσαμε και με τα παιδιά είναι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Φαίνεται αυτό. Ο Σπανουλης έβαλε μεγάλα σουτ απόψε, στο τέλος του αγώνα. Έχουμε βάλει στο ροτεισον δύο παιδιά χωρίς μεγάλες εμπειρίες, μας βοηθήσαν πολύ απόψε. Μπήκαμε στο παιχνίδι όπως έπρεπε. Στα τελευταία λεπτά δεν τα καταφέραμε εξίσου".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαγιάννης μιλώντας στην κάμερα του OTE TV και της ΕΡΤ εξήγησε: " Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι μετά από καιρό. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Σημασία έχει όμως να παίρναμε τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε το επόμενο. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ. Στο τέλος κουραστηκαμε και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη. Ο βασικός μου ρόλος ήταν να βοηθήσω στην άμυνα. Ήταν δύσκολο να αντεπεξέλθω μετά από τόσο καιρό, αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες.

Χάσαμε το παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Χάσαμε λόγω της άμυνας μας στο τέλος. Πρέπει να δώσουμε ακόμη περισσότερα στο ΟΑΚΑ. Όλοι κοιτάξαμε να δώσουμε ο,τι έχουμε. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα κυρίως στην άμυνα. Όλα κρίθηκαν στο σερί του Ολυμπιακού στο τέλος, δεν καταφέραμε να βάλουμε τα σουτ που βρήκαμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στο ΟΑΚΑ για να επιστρέψουμε εδώ για τη σειρά. Δεν μας νοιάζει τι κάνουμε ατομικά, αλλά ομαδικά στο παρκέ. Δεν κοιτάμε ποιος παίζει και ποιος όχι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ