ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Τέλος στα μικρομάγαζα"

Παπαδόπουλος: "Τέλος στα μικρομάγαζα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός στήριξε την υποψηφιότητα του Μιχάλη Μελή για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ και ο Μάνος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στις νέες ιδέες που θα είναι κέρδος για όλους.

Ο Μιχάλης Μελής είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ καθώς επικράτησε με ψήφους 9-6 του Γιώργου Χαλβατζάκη κι έτσι ο Σύνδεσμος, γυρίζει για τα καλά σελίδα.

Όπως διαβάσατε στο ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο Παναθηναϊκός στήριξε την υποψηφιότητά του και οι "πράσινοι" έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται δικαιωμένοι από το αποτέλεσμα των εκλογών που έφερε την αλλαγή στον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος. Μάλιστα, μετά το τέλος της διαδικασίας, ο Μάνος Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε για την αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ καθώς ανέφερε τα εξής:

" Θα ήθελα να πω ότι εμείς σαν Παναθηναϊκός χαιρετίζουμε την εκλογή του Μιχάλη Μελή, διότι πιστεύουμε ότι είναι ένας νέος άνθρωπος που φέρνει νέες ιδέες και επιτέλους θα σταματήσει ο παλαιοπαραγοντισμός και τα μικρομάγαζα. Αυτό θα είναι κέρδος για όλους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ