ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Επιτέλους στην έδρα μας"

Παπαδόπουλος: "Επιτέλους στην έδρα μας"
INTIME SPORTS

Λίγη ώρα μετά την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος που έφερε τον Άρη στον δρόμο του Παναθηναϊκού, ο Μάνος Παπαδόπουλος έκανε το σχόλιό του για την αναμέτρηση με τους "κιτρινόμαυρους".

Η κληρωτίδα της ΕΟΚ έφερε στον δρόμο του Παναθηναϊκού τον Άρη , για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι "πράσινοι" θα υποδεχτούν την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στις 12 ή 13 Δεκεμβρίου ( σ.σ.: στις 11/12 είναι προγραμματισμένη η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζιελόνα Γκόρα για την 9η αγωνιστική της Euroleague), στοχεύοντας σε μία ακόμη παρουσία σε τελικό της διοργάνωσης.

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του αντιπάλου του "τριφυλλιού", ο Μάνος Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε επίσημα δηλώνοντας πως " αντιμετωπίζουμε μια ισχυρή ομάδα, ένα δυνατό αντίπαλο και ήταν κάτι που φάνηκε και στον μεταξύ μας αγώνα για το πρωτάθλημα. Το καλό για εμάς είναι πως επιτέλους θα παίξουμε στην έδρα μας", για να προσθέσει:

" Πέρα από το θετικό αποτέλεσμα που είναι ο στόχος, αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ανταποδώσουμε στο ΟΑΚΑ την άψογη φιλοξενία του Άρη και την εκπληκτική ατμόσφαιρα την οποία βιώσαμε στο Nick Galis Hall".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ