ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανηγύρισε με Γιαννακόπουλο ο Καλάθης

Πανηγύρισε με Γιαννακόπουλο ο Καλάθης
STOLISVAGGELIS

Ο Νικ Καλάθης πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο την εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί του Ολυμπιακού, σε ένα φωτογραφικό καρέ που θύμισε... Τζέιμς Γκιστ. Δείτε τι ανέβασε ο αρχηγός του "τριφυλλιού" στο Instagram.

Ο Νικ Καλάθης ήταν ο παίκτης που "σφράγισε" τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΣΕΦ με τους τέσσερις πόντους που σημείωσε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Αρχικά έβαλε ένα πολύ μεγάλο δίποντο (στα 56'') ενώ λίγο αργότερα είχε 2/2 βολές (στα 36'') για να "σφραγίσει" το διπλό.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός του "τριφυλλιού" έσπευσε να πανηγυρίσει τη μεγάλη νίκη της ομάδας του παρέα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Σε ένα έντονο φωτογραφικό καρέ μεταξύ των δύο ανδρών, που θύμισε το αντίστοιχο που είχε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια ο "ισχυρός άνδρας" των "πρασίνων" με τον Τζέιμς Γκιστ.

Τώρα

Πανηγύρισε με Γιαννακόπουλο ο Καλάθης
STOLISVAGGELIS

Τότε

Πανηγύρισε με Γιαννακόπουλο ο Καλάθης

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο Νικ Καλάθης "ανέβασε" μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό τη φωτογραφία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, συνοδεύοντάς τη με τη λεζάντα "πάμε".

Let's gooo

A photo posted by Nick Calathes (@ncalathes) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ