ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανηγύρισε και ο Χεζόνια τον "πράσινο" τίτλο

Orlando Magic's Mario Hezonja moves the ball against the Washington Wizards during the second half of an NBA basketball game, Wednesday, April 11, 2018, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Orlando Magic's Mario Hezonja moves the ball against the Washington Wizards during the second half of an NBA basketball game, Wednesday, April 11, 2018, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Μάριο Χεζόνια πανηγύρισε την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό με ένα video που ανάρτησε στο Instagram.

Είναι δεδηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού και δεν το έκρυψε ποτέ. Ο Μάριο Χεζόνια εκδηλώνει σε κάθε πρώτη ευκαιρία τη λατρεία του για τους "πράσινους" και ειδικά για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Όταν λοιπόν το "τριφύλλι" κατέκτησε το πρωτάθλημα , ο Κροάτης σμολ φόργουορντ του Ορλάντο το πανηγύρισε και αυτός.

Ο Χεζόνια ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα video με πλάνα από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ και ένα τρόπαιο στο κέντρο της εικόνας. Χωρίς κανένα σχόλιο. Η εικόνα, άλλωστε, "μιλάει" από μόνη της...

Δείτε το video που ανάρτησε στο Instagram ο Μάριο Χεζόνια:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ