ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Στον Ολυμπιακό είναι εκτός τόπου και χρόνου"

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods απάντησε σε όσα ισχυρίζονταν από τον Ολυμπιακό, και δη στις αναφορές των "ερυθρολεύκων" για τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Λίγη ώρα μετά τη νέα τοποθέτηση του Ολυμπιακού για τον Μάνο Παπαδόπουλο , ο Παναθηναϊκός Superfoods τοποθετήθηκε για το θέμα. Οι "πράσινοι" δεν άφησαν αναπάντητα όσα υποστήριξαν οι "ερυθρόλευκοι" για τον πρόεδρό τους, εξηγώντας πως " αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά πως στον Ολυμπιακό είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αποδεικνύεται και πάλι πως έμειναν μετεξεταστέοι. Λένε πράγματα απλά για να τα πουν και να θίξουν ανθρώπους χωρίς να τους νοιάζει αν αυτά που υποστηρίζουν είναι αλήθεια ή όχι. Υπενθυμίζουμε πως και πέρσι στον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών είχε προηγηθεί ορισμός και ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χωρίς μάλιστα να υπάρχουν παράπονα από καμία πλευρά", ανέφεραν αρχικά και συνέχιζαν:

" Ας μας πουν επιτέλους τι θέλουν στον Ολυμπιακό. Ας μας πουν ποιους θέλουν. Έχουν δώσει αγώνα για να "σφυρίζουν" στους τελικούς οι διαιτητές της Ευρωλίγκας και τα κατάφεραν. Και στον τέταρτο και στον πέμπτο τελικό. Ας μας πουν επιτέλους τι άλλο θέλουν".

Στο "τριφύλλι" ξεκαθάριζαν επίσης πως " επειδή αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ψυχολογούν τους ανθρώπους, δεν έχουμε αγωνία. Για τίποτα...".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ