ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός σε Σίνγκλετον: "Μείνε με νέο συμβόλαιο"

BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αρνείται τις προτάσεις της Χίμκι, θέλει να κρατήσει τον Κρις Σίνγκλετον στην Ελλάδα και θα του κάνει άμεσα πρόταση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Πανικός... Με αυτή τη λέξη μπορεί να περιγράψει κανείς την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του Παναθηναϊκού, που αντιστέκεται σθεναρά στις προτάσεις της Χίμκι και στρίβει το τιμόνι προς αντίθετη κατεύθυνση για να κρατήσει τον Κρις Σίνγκλετον για πολλά ακόμη χρόνια στην Ελλάδα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατέθεσε πρόταση 900.000 ευρώ για να αγοράσει τον Αμερικανό και εισέπραξε το "όχι" των πρασίνων. Επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση 1.100.000 ευρώ και άκουσε και δεύτερο "όχι", με αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή οι παράγοντες της ΚΑΕ να αποφασίσουν να ρίξουν το μπαλάκι στην πλευρά του Κρις Σίνγκλετον.

Αυτή τη στιγμή, βράδυ Πέμπτης 13 Ιουλίου, ο Παναθηναϊκός προσανατολίζεται στο να καταθέσει πρόταση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Αμερικανού, δίνοντάς του περισσότερα χρήματα ετησίως για περισσότερες σεζόν. Μοναδική περίπτωση να τον παραχωρήσει είναι να προκύψει "τρελή" πρόταση είτε από την Χίμκι, είτε από τη Φενέρμπαχτσε που έχασε τον Έκπε Ούντο και ταυτόχρονα να θέλει και ο ίδιος ο Σίνγκλετον να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Προς το παρόν οι Πρωταθλητές Ελλάδας κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μείνει ο Σίνγκλετον στο ρόστερ της σεζόν 2017-18, με νέο συμβόλαιο και με ακόμη σημαντικότερο ρόλο. Επειδή όμως τα πάντα είναι ρευστά, θα πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες για να δούμε την οριστική εξέλιξη μιας υπόθεσης που έχει πολλά επεισόδια, σκαμπανεβάσματα και δεδομένα που αλλάζουν από ώρα σε ώρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ