ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός και Stoiximan μοιράζουν χαμόγελα

Παναθηναϊκός και Stoiximan μοιράζουν χαμόγελα

Ο Παναθηναϊκός και το Stoiximan έχουν βάλει στόχο να μοιράσουν αμέτρητα χαμόγελα σε αυτές τις γιορτές. Γι αυτό ενώνουν τις δυνάμεις τους και μέσω του PAO SHOP θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά το "Χαμόγελο του Παιδιού", δίνοντας ραντεβού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (12/12, 12:00).

Υπάρχει κάτι καλύτερο από την εικόνα ενός παιδιού που χαμογελά; Ο Παναθηναϊκός και το Stoiximan έχουν... πιάσει το νόημα και σε αυτές τις γιορτές θέλουν να μοιράσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά. Με την απαραίτητη βοήθεια από το PAO SHOP, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με στόχο να ενισχύσουν το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Γι αυτό τον λόγο όλοι θα βρίσκονται στο PAO SHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το πρωί του Σαββάτου (12/12, 12:00), με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να δίνουν το "παρών" και να στέλνουν το μήνυμα πως σημασία έχει να βλέπουμε τα παιδιά να χαμογελούν. Από τις 4/12 και μέχρι το τέλος του έτους άλλωστε, μέρος των εσόδων του PAO SHOP θα διατίθεται στο "Χαμόγελο του Παιδιού", σε μία ακόμη δράση κοινωνικού περιεχομένου που αφορά τα παιδιά.

O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς στέλνουν το δικό τους μήνυμα και προσκαλούν τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας στη μεγάλη εορταστική εκδήλωση...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ