ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός και STOIXIMAN Μαζί για το επόμενο

Παναθηναϊκός και STOIXIMAN Μαζί για το επόμενο
STOLISVAGGELIS

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και o stoiximan.gr χαράσσουν κοινή πορεία: Προς την κορυφή. Έκαστος στο είδος του.

Παναθηναϊκός και stoiximan.gr μετά την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν πέρυσι και η οποία στηρίχθηκε στην αξιοπιστία, τη φερεγγυότητα και τον αμοιβαίο σεβασμό γνωστοποίησαν τη συμφωνία τους και για την επόμενη περίοδο.

Η στοιχηματική εταιρεία θα είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας μπάσκετ του τριφυλλιού, με τις δύο πλευρές να παρουσιάζουν την επέκταση της συνεργασίας τους σε μία όμορφη εκδήλωση που έγινε στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Απάντες ευχήθηκαν ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, εξ ου και το μοτο της εκδήλωσης: "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ". Κάτι για το οποίο, όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω, ο Νίκος Παππάς εμφανίστηκε σίγουρος!

Παναθηναϊκός και STOIXIMAN Μαζί για το επόμενο
STOLISVAGGELIS

Ν. Παππάς (Αθλητής ΚΑΕ Παναθηναϊκός): "Μεταφέρω τον χαιρετισμό όλων των παικτών του Παναθηναϊκού, τους οποίους εκπροσωπώ στην εκδήλωση αυτή, για την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία Stoiximan.gr. Είναι μια πολύ σημαντική συνεργασία, με μια εταιρεία που αποδεδειγμένα στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας, ως αθλητές, θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να κατακτήσουμε τίτλους, να κάνουμε τη συνεργασία ακόμα πιο «ισχυρή», να ενισχύσουμε το ήδη λαμπρό brand name του Παναθηναϊκού και να αισθανόμαστε τη χαρά του κόσμου μας".

Ερωτηθείς ο γκαρντ του Παναθηναϊκού για την στοιχηματική απόδοση που πιστεύει ότι θα έχει η κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό, απάντησε λακωνικά: "Δεν ξέρω τι απόδοση θα έχει, αλλά εγώ θα έπαιζα και το σπίτι μου"

Π. Τριαντόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός): "Είμαστε ευτυχείς για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την εταιρεία Stoiximan.gr. Για εμάς ήταν μια εύκολη απόφαση με δεδομένο ότι η περσινή συνεργασία μας στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς γνωρίσαμε ανθρώπους με τους οποίους είχαμε άριστη σχέση και κοινή φιλοσοφία για τον ελληνικό αθλητισμό. Ήταν εξαιρετικό το γεγονός ότι κινηθήκαμε μαζί σε θέματα κοινωνικής ευθύνης και φυσικά θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο σε αυτό το δρόμο. Η συνεργασία μας με την εταιρεία Stoiximan.gr χαρακτηρίζεται ως σχέση υπευθυνότητας. Άλλωστε στηρίζουμε την προσπάθεια της εταιρείας, που επενδύει σημαντικά στο μπάσκετ και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, για υπεύθυνο στοιχηματισμό".

Παναθηναϊκός και STOIXIMAN Μαζί για το επόμενο
STOLISVAGGELIS

Ι. Σπανουδάκης ( stoiximan.gr): "Για δεύτερη χρονιά είμαστε, με μεγάλη χαρά, στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Στην περσινή παρουσίαση είχα αναφερθεί στα κοινά μας χαρακτηριστικά, που μας οδήγησαν τότε στην έναρξη της συνεργασίας μας: τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο, τους υψηλούς στόχους και το υπεύθυνο παιχνίδι. Αυτά τα χαρακτηριστικά που αποτέλεσαν τη βάση πέρσι, είναι φέτος το έναυσμα για να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Η συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εντάσσεται πλήρως στη στρατηγική στόχευση της Stoiximan, για την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού, τόσο σε επίπεδο συλλόγων όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων και αθλητών".

Π. Κωνσταντόπουλος ( stoiximan.gr): "Η δεύτερη αυτή χρονιά εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο συνεργασίας, στον οποίο, φιλοδοξούμε, ως μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, να φέρουμε στο ελληνικό κοινό νέες συγκινήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις, εντός και εκτός γηπέδου. Παράλληλα, στόχος μας είναι να εντατικοποιήσουμε τη συνεργασία μας στο κομμάτι της κοινωνικής ευθύνης, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας από κοινού προγράμματα για τη βοήθεια ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων".

"Σχέση υπευθυνότητας μεταξύ STOIXIMAN και Παναθηναϊκού"

Ο διευθυντής επικοινωνίας και marketing του stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Αλέξανδρο Τρίγκα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό: " Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Είμαι σίγουρος ότι και η δεύτερη χρονιά θα είναι εξίσου επιτυχημένη. Αυτή η σεζόν εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο συνεργασίας, που φιλοδοξούμε, εμείς ως μεγάλος χορηγός της ομάδας, να φέρουμε στο ελληνικό κοινό δράσεις και εκδηλώσεις τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Θέλουμε με πρότυπες ενέργειες να μεγιστοποιήσουμε στο θέαμα και τη διασκέδαση των φιλάθλων, που παρακολουθούν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδας. Παράλληλα, στόχος μας είναι να εντατικοποιήσουμε τη συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό στο κομμάτι της κοινωνικής ευθύνης, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας από κοινού προγράμματα για τη βοήθεια ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Σε αυτόν το τομέα οι απόψεις μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ταυτίζονται απόλυτα. Και το μότο «Σχέση υπευθυνότητας» δίνει το ακριβές στίγμα".

Για τη στήριξη της εταιρίας σε όλα τα σπορ: " Ξεκινήσαμε από πέρσι τις χορηγίες μας στον αθλητισμό από αυτήν στον Παναθηναϊκό. Μέσα στη χρονιά κάναμε πράξη τη στρατηγική μας υποστηρίζοντας συλλόγους, εθνικές ομάδες (βόλεϊ και πόλο) και αθλητές (Λευτέρης Πετρούνιας, Βάσω Μιλλούση, Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη), που κάνουν τον αγώνα τους για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Συνεχίζουμε και φέτος, πολύ δυναμικά, θεωρώντας καθήκον μας, ως μία αμιγώς ελληνική εταιρία, τη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού".

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ