ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Παρτίζαν με υψηλούς καλεσμένους

Παναθηναϊκός - Παρτίζαν με υψηλούς καλεσμένους

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στις 23/9 την Παρτίζαν, σε φιλικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου θα τιμηθούν οι εμβληματικές φιγούρες των δύο συλλόγων, μεταξύ αυτών κι ο Μποντίρογκα.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα βρει απέναντί του την Παρτίζαν. Σε φιλικό αγώνα. Όπως αποκαλύπτει η Sportski Zurnal, οι "πράσινοι" θα αναμετρηθούν με τη σερβική ομάδα, σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Το "τριφύλλι" αναζητούσε έναν δυνατό αντίπαλο για να... παρουσιαστεί μπροστά στο κοινό του. Μπορεί η Παρτίζαν να μην βρίσκεται πλέον στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά η ιστορία που την συνοδεύει και το "μέγεθός" της στη γηραιά ήπειρο, ευνοούν για το συνδυασμό της αναμέτρησης με τη βράβευση παλαιών αστέρων των δύο ομάδων. Πως; Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται πολλές μεγάλες προσωπικότητες που φόρεσαν τη φανέλα των δύο ομάδων.

Μεταξύ αυτών κι ο Ντέγιαν Μποντίρογκα, ο οποίος θα είναι μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων. Φυσικά, παράλληλα, ο "Σάλε" θα βρει απέναντί του την ομάδα με τα χρώματα της οποίας ανδρώθηκε μπασκετικά, ενώ κι ο Σάσα Πάβλοβιτς θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ