EUROLEAGUE

Εκτός για έξι εβδομάδες ο Ναβάρο

Εκτός για έξι εβδομάδες ο Ναβάρο

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο απέκτησε εκ νέου πρόβλημα με το δικέφαλο μηριαίο του δεξιού ποδιού, στο ματς της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό (19/12). Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Καταλανός θα μείνει εκτός δράσης για 6 εβδομάδες.

Στις 28/11, στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Αρμάνι, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο είχε αρκεστεί σε επτά λεπτά συμμετοχής, διότι είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο του δεξιού ποδιού. Θέμα που δεν του ήταν άγνωστο, αφού το ίδιο είχε νιώσει και τον Οκτώβρη, στην προετοιμασία της ομάδας του.

Εν πάση περιπτώσει, ο αρχηγός των "μπλαουγκράνα" απείχε από τις 28/11 έως και τις 19/12, ημέρα που ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τους πρωταθλητές Ισπανίας στο ΟΑΚΑ. Ήταν στο παρκέ για 14.28'', αλλά δεν έπαιξε στην τέταρτη περίοδο, διότι το "τσίμπημα" στο μυ είχε επανέλθει. Παρ' όλα αυτά έπαιξε με την Εστουντιάντες ( στην ήττα της "Μπάρτσα" ), για να γίνει η δυσφορία πιο έντονη.

Σήμερα (22/12) υποβλήθηκε σε νέα σειρά εξετάσεων που έδειξαν ότι ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι χάνει τις πρώτες αγωνιστικές του TOP-16, μεταξύ αυτών και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική (8 ή 9 Φεβρουαρίου).

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ