ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παλεύει για Μάλαγα ο Παππάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ / BASKET LEAGUE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ / BASKET LEAGUE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Παππάς ήταν ο μοναδικός απόντας στην προπόνηση του Παναθηναϊκού (10/3), με τον 28χρονο γκαρντ να συνεχίζει τη θεραπεία προκειμένου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ουνικάχα Μάλαγα (16/3, 22:00).

Η συμμετοχή του Νίκου Παππά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο Βίκος Cola έχει αποκλειστεί από την πρώτη στιγμή που τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Ο 28χρονος γκαρντ έκανε θεραπεία για μια ακόμη μέρα, το Σάββατο (10/3), συνεχίζει τη δουλειά μαζί με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού Superfoods με σκοπό να είναι το συντομότερο δυνατό σε θέση να επιστρέψει στις επιλογές του Τσάβι Πασκουάλ.

Είναι ξεκάθαρο πως στόχος είναι να δώσει το "παρών" στον εκτός έδρας αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα (16/3, 22:00), εκεί όπου το "τριφύλλι" θα κυνηγήσει την τέταρτη φετινή εκτός έδρας νίκη του, με σκοπό να μην μπει σε περισσότερες περιπέτειες αναφορικά με την οκτάδα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ουδείς μπορεί να προβλέψει πότε θα μπει ξανά στις προπονήσεις της ομάδας του, με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού Superfoods να εξετάζει καθημερινά την κατάστασή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ