ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνουν αποφάσεις στον Παναθηναϊκό

Παίρνουν αποφάσεις στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός βάζει μπροστά για τη σημαντική αναμέτρηση με την Αναντόλου Εφές και ετοιμάζεται να πάρει τις αποφάσεις του για την περαιτέρω ενίσχυση.

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από τη Ρόδο ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και στον σημαντικό αγώνα κόντρα στην Αναντόλου Εφές για τo Top 16. Με τον Μαρκίζ Χέινς να παίρνει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Κολοσσό, είδαμε και ένα μικρό δείγμα για όσα μπορούμε να περιμένουμε από τον Αμερικανό γκαρντ ο οποίος στο ντεμπούτο του ήταν άστοχος.

Ο Χέινς έδειξε πως μπορεί να πιέσει πάνω στη μπάλα και να δώσει ενέργεια στους "πράσινους" όταν ο Νικ Καλάθης είναι στον πάγκο. Φυσικά πολλά περισσότερα συμπεράσματα θα βγουν απέναντι σε πιο δυνατούς αντιπάλους και κυρίως στην Euroleague όπου θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το ματς με την Φενέρ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Top 16.

Από κει και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις αναφορικά με την περαιτέρω ενίσχυση του "τριφυλλιού". Το θέμα του ψηλού έχει μπει σε προτεραιότητα χωρίς να έχει προχωρήσει ουσιαστικά κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα και με αρκετές περιπτώσεις να έχουν απορριφθεί έως τώρα.

Η μη χρησιμοποίηση του Όγκνιεν Κούζμιτς στη Ρόδο για την ώρα μπορεί να μην σημαίνει και πολλά, αφού ο Σέρβος σέντερ δεν έχει ειδοποιηθεί πως δεν υπολογίζεται, κάτι απολύτως λογικό με δεδομένο πως η ομάδα του "τριφυλλιού" δεν έχει καταλήξει στον παίκτη που θα πάρει τη θέση του κι εκκρεμεί ο σημαντικός αγώνας με την Αναντόλου Εφές. To σίγουρο είναι πως μέχρι τώρα δεν έχει ικανοποιήσει και ο Παναθηναϊκός κινείται για έναν παίκτη με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά... Το όνομα του τις προηγούμενες ημέρες μπορεί να έπεσε στο τραπέζι γι' ανταλλαγή με τον Τρέβορ Εμπάκβε και να μην προχώρησε αλλά το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό.

Για τον Εμπάκβε, οι πιθανότητες αποχώρησης του από την Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι λιγοστές και αυτό το θέμα δεν θα ξεκαθαρίσει μέχρι το ματς με τη Νίζνι (10/2) αν και όπως προκύπτει, οι "πράσινοι" έχουν στραφεί σε άλλες λύσεις. Την ίδια στιγμή στον Παναθηναϊκό υπάρχουν σκέψεις και για προσθήκη ακόμα ενός παίκτης που θ' αγωνίζεται στο "3", ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα με δεδομένο πως όποιος και αν αποκτηθεί πρέπει να έχει κι ένα εύλογο περιθώριο να προσαρμοστεί, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος από το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στο Top 16.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ