ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Κέι Σι Ρίβερς

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Κέι Σι Ρίβερς

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού". Πρόλαβε τους "πράσινους" ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ που αυτοανακοινώθηκε μέσω... Instagram!

Ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός! Οι "πράσινοι" ήρθαν σε συμφωνία με τον Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό τους "χτύπημα", μετά τους Γιάννη Μπουρούση, Κρις Σίνγκλετον και Μάικ Τζέιμς.

Οι δύο πλευρές είχαν πολύωρες συζητήσεις από το βράδυ της Παρασκευής (23/7), με τη συμφωνία να επιτυγχάνεται και τον παίκτη να μετακομίζει από τη Μαδρίτη στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν έχασε χρόνο αφού... αυτοανακοινώθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, γράφοντας πως είναι παίκτης του Παναθηναϊκού.

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Κέι Σι Ρίβερς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

έκανε την πρώτη "πράσινη" δημοσίευσή του στο Instagram !

Κι όλα αυτά, την ώρα που οι "πράσινοι" κάνουν πλέον προσπάθεια για να αποκτήσουν τον Τόρνικε Σενγκέλια της Λαμποράλ Κούτσα, όπως αποκάλυψε λίγα λεπτά νωρίτερα το Sport24.gr !

Ξεκίνησε την περσινή σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου, για να την ολοκληρώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τη "Βασίλισσα" πανηγύρισε μάλιστα το 2015 την κατάκτηση του δέκατου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του συλλόγου.

Η συμφωνία των δύο πλευρών επετεύχθη, με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να προσθέτει στο δυναμικό της έναν πολύ καλό σουτέρ τριών πόντων, που μπορεί να προσφέρει πολλά εξίσου στο πίσω μέρος του παρκέ.

Ποιος είναι ο Κέι Σι Ρίβερς

Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ αποφοίτησε το 2009 από το Clemson, κι έκτοτε αγωνίζεται επαγγελματικά στην Ευρώπη. Με εξαίρεση άλλωστε μια χρονιά (2013-'14), που έμεινε στις ΗΠΑ για λογαριασμό των Reno Bighorns (D-League). Στα μέρη μας έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Μπενετόν Τρεβίζο (2009-'10), Ροάν (2010-'11), Βίρτους Μπολόνια (2011), Λοκομοτίβ Κουμπάν (2011-'12), Χίμκι (2012-'13), Ρεάλ Μαδρίτης (2014-'15 και 2015-'16) και Μπάγερν Μονάχου (2015).

Ήταν συμπαίκτης μάλιστα με τον Γιάννη Μπουρούση στη "Βασίλισσα", τη χρονιά που κατακτήθηκε το δέκατο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο BarclayCard Center, αλλά δεν έμεινε στην ομάδα γιατί... περίσσευε -λόγω διαβατηρίου. Κάπως έτσι κατέληξε πέρσι στην Μπάγερν Μονάχου, με την οποία αγωνίστηκε στη regular season της Euroleague. Ο τραυματισμός του Ρούντι Φερνάντεθ όμως, σε συνδυασμό με το κάκιστο ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης υποχρέωσαν τον Πάμπλο Λάσο να τον ξανακαλέσει κοντά του, με τον παίκτη να αποδέχεται μετά χαράς την... πρόσκληση. Πρόκειται άλλωστε για κομβικό παίκτη στην αγωνιστική λειτουργία της "Βασίλισσας" τη διετία που φόρεσε τη φανέλα της.

Στα playoffs πάντως έμεινε εκτός ρόστερ, αφού υπήρχαν πολλά συμβόλαια ξένων παικτών, με τον προπονητή της ισπανικής ομάδας να προτιμά τους Τρέι Τόμπκινς και Γκουστάβο Αγιόν για τις δύο θέσεις των ξένων στη δωδεκάδα, από τη στιγμή που υπήρχαν ήδη οι Ρούντι Φερνάντεθ στο ροτέισον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ