ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτοιμος για το άλμα στο ΝΒΑ ο Μάικ Τζέιμς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / GALATASARAY - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / GALATASARAY - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς έχει δεσμευτεί με τους Φίνιξ Σανς και θα κάνει το άλμα στο ΝΒΑ την επόμενη χρονιά σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο Ντέιβιντ Πικ (VIDEO).

Ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πατρίδα του, το Πόρτλαντ, και απολαμβάνει τις διακοπές του. Αν ισχύει, πάντως, το tweet του Ισραηλινού δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ, τότε μάλλον ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν επέστρεψε στις ΗΠΑ προσωρινά, αλλά για να μείνει, καθώς φέρεται να έχει δεσμευτεί με τους Φίνιξ Σανς και θα παίξει την επόμενη χρονιά στο ΝΒΑ!

" Ο Μάικ Τζέιμς, ο πιο εκρηκτικός κόμπο γκαρντ της EuroLeague, έχει δεσμευτεί να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ με τους Φίνιξ Σανς" γράφει αναλυτικά ο Πικ στην ανάρτηση που έκανε στο Twitter. Ο Πικ, βέβαια, δεν αναφέρει εάν ο Τζέιμς έχει πρόταση συμβολαίου από τους "ήλιους" ή πρόκειται απλά για πρόταση να αγωνιστεί στο summer league του Λας Βέγκας (7-17 Ιουλίου), όπως έκανε και το καλοκαίρι του 2015.

Όπως και να 'χει, προφανώς στο Φίνιξ δεν τον έχουν ξεχάσει. Πως να το κάνουν, άλλωστε, όταν πριν από δύο χρόνια τον είχαν δει να πετυχαίνει 32 πόντους σε έναν αγώνα με τους Spurs στο summer league του Λας Βέγκας...

Πάρτε μία γεύση από τον Μάικ Τζέιμς εν έτει 2015 στο summer league του Λας Βέγκας:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ