ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει για 10.000 διαρκείας ο Παναθηναϊκός

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας είναι τέτοια, με αποτέλεσμα στον Παναθηναϊκό να υπάρχει αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος των 10.000 για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η παραμονή του Νικ Καλάθη και του Νίκου Παππά, σε συνδυασμό με τις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει το φετινό καλοκαίρι έχουν βρει... ανταπόκριση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Οι φίλοι των "πρασίνων" παρουσιάζονται αρκετά προνοητικοί σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, με τον αριθμό που έχει ήδη κλείσει θέση για το ΟΑΚΑ να αυξάνεται ραγδαία μέρα με τη μέρα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η αύξηση στην αγορά είναι τέτοια που μοιάζει κάτι παραπάνω από εφικτό να δοθούν περισσότερα από τα 7.500 διαρκείας της περσινής σεζόν. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά να πλησιάσει σε... πενταψήφιο αριθμό η πώληση!

Είναι χαρακτηριστικό πως η μεγαλύτερη αύξηση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας έχει παρατηρηθεί στα οικογενειακά πακέτα, εκεί όπου υπάρχουν προσφορές και εκπτώσεις που φτάνουν στο 40%. Κι όλα αυτά ενώ εκκρεμεί η ανακοίνωση της επιστροφής του Γιώργου Παπαγιάννη, αλλά και μια ακόμη προσθήκη, αυτή του βασικού πάουερ φόργουορντ του "τριφυλλιού"!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ