ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουρές για τα εισιτήρια για το ντέρμπι

Ουρές για τα εισιτήρια για το ντέρμπι
STOLISVAGGELIS

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δημιούργησε ουρές στη Λεωφόρο, καθώς είναι τεράστιο το ενδιαφέρον για το παιχνίδι της Δευτέρας (19/10) κόντρα στον Ολυμπιακό. Προετοιμάζονται ενόψει Κούμπαν οι πράσινοι.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού μέσα στο ΣΕΦ στο Κύπελλο, ήταν ένα αποτέλεσμα που έφερε ενθουσιασμό στο πράσινο στρατόπεδο.

Οι δύο "αιώνιοι" θα κοντραριστούν και στις 19 Οκτωβρίου, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, και οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού" δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού σχημάτισαν ουρές στην Λεωφόρο, περιμένοντας υπομονετικά να αποκτήσουν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Η κίνηση είναι μεγάλη και το sold-out για την αναμέτρηση πλησιάζει.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λευτέρη Μποχωρίδη και Νίκο Παππά, για το παιχνίδι στην Ρωσία με την Λοκομοτίβ Κούμπαν. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει να βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προβληματίζεται και για την κούραση, γιατί η αποστολή μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα γυρίσει στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ