ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουίλιαμς: "Ο ατζέντης μου και η διοίκηση συζητούν"

Ουίλιαμς: "Ο ατζέντης μου και η διοίκηση συζητούν"
Ουίλιαμς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δήλωσε πως ο εκπρόσωπός του συζητά με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για το μέλλον του. Ουσιαστικά ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού έδειξε την επόμενη χρονιά.

Ο Ελιοτ Ουίλιαμς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραμονής του στον Παναθηναϊκό και για την επόμενη αγωνιστική περιόδου καθώς στις δηλώσεις τόνισε πως ο εκπρόσωπός του συζητά με τη διοίκηση ήδη για το μέλλον του, ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο του τεχνικού της ομάδας στη νίκη επί της ΑΕΚ .

"Ο ατζέντης μου και η διοίκηση συζητούν, αλλά δεν μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτό. Είναι πολύ όμορφα στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη στιγμή προσπαθώ απλώς να συγκεντρωθώ στην επίτευξη των στόχων της ομάδας", τόνισε στην κάμερα της NOVA όσον αφορά το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Δήλωση με την οποία ουσιαστικά επιβεβαίωσε το προ ημερών ρεπορτάζ του Sport24.gr που είχε αποκαλύψει την έναρξη των συζητήσεων για την παραμονή του . Και όχι μόνο αυτό αλλά ουσιαστικά έδωσε τροφή όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι τώρα που κορυφώνονται οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού σε Euroleague και Basket League ΣΚΡΑΤΣ στον δρόμο προς τα playoffs τους.

Το σίγουρο είναι ότι παρά την αποκάλυψη του Ουίλιαμς περί των συζητήσεων του ατζέντη του με τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το όλο φλερτ θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια. Θα εξαρτηθεί από το οικονομικό και μόνο με δεδομένο το θέλω της παραμονής του ώστε να αποτελέσει ένα από τα βασικά επιθετικά ατού και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κι όσο για το σχόλιό του για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ σημείωσε: "Κάναμε αρκετά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο καιήμασταν κάπως εγωιστές στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ είναι δύσκολος αντίπαλος,είναι καλά προπονημένη. Ωστόσο, ο κόουτς μας έπεισε να μείνουμε στο πλάνο μας και τα καταφέραμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ