ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ουδέποτε έκανε χρήση ουσιών ο Γκιστ"

"Ουδέποτε έκανε χρήση ουσιών ο Γκιστ"
INTIME SPORTS

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Τζέιμς Γκιστ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επισήμανε ότι ο Αμερικανός φόργουορντ ουδέποτε έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών και ότι η έλλειψη δόλου θα αποδειχθεί στην Αθλητική Δικαιοσύνη.

Ο Τζέιμς Γκιστ παρουσιάστηκε ενώπιον του ΕΣΚΑΝ μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλη Δημητρακόπουλο όπου και απολογήθηκε, λίγο πριν από το αποψινό (02/05, 19:00) τζάμπολ στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, για τη χρήση ινδικής κάνναβης.

Στον Αμερικανό επιβλήθηκε προσωρινή διαταγή αποκλεισμού μέχρι να βγουν και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος. Αυτό σημαίνει ότι ο Τζέιμς Γκιστ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημο αγώνα μέχρι να βγει η απόφαση ενώ κινδυνεύει με μίνιμουμ αποκλεισμό έξι μηνών, ως υπότροπος.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος διευκρίνισε ότι η συναίνεση των "πράσινων" σε προσωρινό αποκλεισμό δεν συνιστά και ομολογία ενοχής, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην Αθλητική Δικαιοσύνη.

"Κατά τη συζήτηση σήμερα ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΚΑΝ, συναινέσαμε στον προσωρινό αποκλεισμό του Gist από τους προσεχείς αγώνες, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία. Συγχρόνως, διασαφηνίσαμε ότι η ανωτέρω συναίνεσή μας δεν αποτελεί ομολογία ενοχής. Πιστεύω ότι η έλλειψη δόλου του αθλητή θα αποδειχθεί ενώπιον της Αθλητικής Δικαιοσύνης και ρητά δηλώνω ότι ουδέποτε έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ