ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Όχι" σε Αρμάνι Μιλάνο για Σίνγκλετον

BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναθηναϊκό Superfoods συνεχίζουν να φτάνουν προτάσεις εξαγοράς του συμβολαίου του Κρις Σίνγκλετον, με τελευταία σύμφωνα με πληροφορίες αυτή της Αρμάνι Μιλάνο. Αρνητική απάντηση των "πρασίνων" στα 600.000 ευρώ της ιταλικής ομάδας.

Η περίπτωση του Κρις Σίνγκλετον συνεχίζει να απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Superfoods, οι οποίοι περιμένουν τις εξελίξεις με το ΝΒΑ για να μάθουν αν θα τον έχουν μαζί τους την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν, ο 28χρονος φόργουορντ μπορεί να υπογράψει σε ομάδα του ΝΒΑ που θα τον καλύπτει πλήρως σε οικονομικό επίπεδο (σ.σ.: αναζητά πλήρως εγγυημένο συμβόλαιο) μέχρι τις20 Ιουλίου. Κάτι που προβλέπεται από το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι τέτοια εποχή με το "τριφύλλι". Μετά την παρέλευση αυτής της ημερομηνίας, θα "σφραγιστεί" η ενδεχόμενη παραμονή του στο ΟΑΚΑ.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι ομάδες της EuroLeague δεν παλεύουν για να τον κάνουν δικό τους. Μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήταν η σειρά τη Αρμάνι Μιλάνο να "χτυπήσει" την πόρτα του Παναθηναϊκού για τον MVP του Μαρτίου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η ιταλική ομάδα προσέφερε στους "πράσινους" το ποσό των 600.000 ευρώ προκειμένου να "σπάσει" το συμβόλαιό του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, παίρνοντας βέβαια αρνητική απάντηση.

Οι "πράσινοι" δεν δείχνουν διάθεση να τον αποχωριστούν τόσο εύκολα, από την στιγμή που αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους της κατάκτησης του νταμπλ. Γι αυτό, στο μυαλό τους βρίσκεται μόνο ό,τι μπορεί να συμβεί στο ΝΒΑ, παρά τα διαδοχικά "χτυπήματα" από τους ευρωπαϊκούς ανταγωνιστές τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ