ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οριστικό: Στο Draft ο Παπαγιάννης

Οριστικό: Στο Draft ο Παπαγιάννης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο Draft της 26ης Ιουνίου θα βρίσκεται το όνομα του Γιώργου Παπαγιάννη, αφού ο 19χρονος σέντερ δεν απέσυρε τη συμμετοχή του σε αυτό. Στο τέλος του β' γύρου τον φέρνουν οι πρώτες προβλέψεις.

Έμεινε για περίπου μία εβδομάδα στις ΗΠΑ, έκανε προπονήσεις με αρκετές ομάδες από τον "μαγικό κόσμο", "ανέβασε" τις "μετοχές" του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κι εν τέλει στο Draft του ΝΒΑ. Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποφάσισε να μην αποσύρει τη συμμετοχή του κι έτσι το όνομά του θα βρίσκεται μεταξύ αυτών που μπορεί να ακουστούν το βράδυ της 26ης Ιουνίου από τον κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ.

Τα... μαντάτα ανακοίνωσε η εταιρεία που τον εκπροσωπεί, τονίζοντας πως οι ενδείξεις που υπήρξαν στη διάρκεια του mini camp που έγινε στο Temple την Κυριακή (12/6) οδήγησαν σε αυτή την απόφαση!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τις ΗΠΑ μάλιστα, το όνομά του αναμένεται να ακουστεί στο τέλος του β' γύρου του Draft.

Ο 19χρονος σέντερ θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα με σκοπό να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών, η οποία θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορία που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα. Στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων για να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος της επιστροφής στην Α' Κατηγορία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ