ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οριστικό: Έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Σίνγκλετον

11/06/2017 Olympiacos Vs Panathinaikos for Basket League play offs 5th final season 2016-17, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
11/06/2017 Olympiacos Vs Panathinaikos for Basket League play offs 5th final season 2016-17, in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography @GEORGIAPANAGOPOULOU

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods θα φορά για ακόμη έναν χρόνο ο Κρις Σίνγκλετον, αφού δεν βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε στο ΝΒΑ.

Τα ερωτηματικά στον Παναθηναϊκό Superfoods εξαλείφθηκαν, μία και καλή. Μετά τον Ζακ Όγκαστ κι ο Κρις Σίνγκλετον επιβεβαίωσε την παρουσία του στο "τριφύλλι" για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ είχε τη δυνατότητα να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ μέχρι τις 20/7 (σ.σ.: με τη διαφορά ώρας με τις ΗΠΑ να παίζει ένα μικρό, αλλά ασήμαντο, ρόλο στο κομμάτι των συζητήσεών του με τις ομάδες του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη), δίχως όμως να αντίκρισμα. Παρά τις προσπάθειες του ατζέντη του για να εξασφαλίσει το συμβόλαιο που αναζητούσε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αυτό δεν κατέστη δυνατό με τον παίκτη να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Πρόκειται για μία εξέλιξη που έμοιαζε να είναι η πιο πιθανή τις τελευταίες ημέρες, αφού δεν έβρισκε κάποια ικανοποιητική πρόταση, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει πλέον πλήρη εικόνα για την ομάδα που θα διαχειριστεί στην πρεμιέρα της προετοιμασίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ